ZIARUL BURSA

17 ianuarie 2018
Ediţia din 18.09.2024
Cei mai tari "bărbaţi de stat" din PSD sunt...femei!

Cei mai tari "bărbaţi de stat" din PSD sunt...femei!

CORNEL CODIŢĂPolitică / 17 ianuarie 2018

Dacă nu ne-o grăbi careva, pînă vineri acum, cel mai tîrziu luni-marţi săptămîna care vine, putem spune: "Am trăit s-o vedem şi p-asta!" În premieră istorică absolută, România va avea în funcţia de Prim Ministru, o femeie! Cel puţin, aşa ne propune PSD-ul şi, din reacţiile iniţiale, sunt toate şansele ca soluţia să fie acceptată de Preşedintele Iohannis. Un Preşedinte cuminte din punct de vedere politic, care a uitat şi de guvernul lui şi de păcatele PSD-ului. Un Preşedinte mai cuminte decît "Cuminţenia pămîntului", preocupat acum, iată, doar ca nu cumva "frămîntările interne" ale partidului care domină ecuaţia parlamentară şi formula guvernării să se transforme în crize politice şi "Doamne păzeşte!" să afecteze duduiala economică care zdruncină atît de promiţător, din toţi rărunchii, România.

Presa: "BT şi BERD au ok-ul Băncii Naţionale moldovene să preia integral Victoriabank"

BANCA TRANSILVANIA A DEVENIT ACŢIONAR AL VICTORIABANK Presa: "BT şi BERD au ok-ul Băncii Naţionale moldovene să preia integral Victoriabank"

A.A.Bănci-Asigurări / 17 ianuarie 2018

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank, a treia cea mai mare bancă din Republica Moldova, având o participaţie de peste 66% împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), după ce a primit aprobarea pentru achiziţia unui pachet de 39%, din partea autorităţilor de supraveghere din România şi Republica Moldova - Banca Naţională a României, Banca Naţională a Moldovei şi Consiliul Concurenţei din Republica Moldova.

Azi îl vedem şi nu e!

ABE SHINZO DESPRE MIHAI TUDOSE: Azi îl vedem şi nu e!

Politică / 17 ianuarie 2018

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, nu a mai mers, ieri, la Palatul Victoria, aşa cum era stabilit iniţial în programul înaltului oficial nipon, la Guvern fiind prezentă doar delegaţia oficială şi economică japoneză, care s-a întâlnit cu vicepremierul Paul Stănescu.

"Shinzo Abe va percepe ca pe un afront momentul demiterii lui Tudose"

PREŞEDINTELE CNIPMMR FLORIN JIANU: "Shinzo Abe va percepe ca pe un afront momentul demiterii lui Tudose"

RAMONA RADUPolitică / 17 ianuarie 2018

Demiterea premierului Mihai Tudose va fi percepută de Japonia drept un afront, a declarat, ieri, Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în contextul în care prim-ministrul insulei din Pacific a ajuns, ieri, în Capitală, nu a mai avut cu cine să se întâlnească, la Palatul Victoria.

Surse: "Aramco" a eliminat UBS şi Bank of America din lista potenţialilor consultanţi pentru listare

PENTRU CĂ NU AU CREDITAT COMPANIA PETROLIERĂ Surse: "Aramco" a eliminat UBS şi Bank of America din lista potenţialilor consultanţi pentru listare

ALINA VASIESCUInternaţional / 17 ianuarie 2018

"Aramco" nu a invitat băncile UBS (Elveţia) şi "Bank of America Merrill Lynch" (SUA) să îşi prezinte ofertele în cursa pentru rolul de consultant în listarea gigantului petrolier saudit, pe motiv că acestea nu i-au împrumutat bani în ultimii ani, conform unor surse financiare citate de Reuters.

Căderea guvernului, bucuria unor candidaţi

ALEGERI FRF Căderea guvernului, bucuria unor candidaţi

D.N.Sport / 17 ianuarie 2018

Căderea cabinetului Tudose reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru câţiva dintre oamenii de fotbal care vizează postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Influenţa politicului în alegerile care au loc în fotbalul autohton (Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal) nu mai este negată de nimeni.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 17 Ianuarie 2018

MACRO NEWSLETTER 17 Ianuarie 2018

Internaţional / 17 ianuarie 2018

Producţia industrială din Franţa a scăzut peste aşteptări în noiembrie 2017, cu o rată lunară de 0,5%, după un avans de 1,7% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 2,5%, de la 5,5% în luna anterioară.

PNL vrea alegeri anticipate

Politică / 17 ianuarie 2018

Partidul Naţional Liberal (PNL) va merge la Cotroceni cu mandatul de a solicita alegeri anticipate, în măsura în care este posibil constituţional, iar, în cazul în care acest lucru nu este posibil, să nu refuze răspunderea de a forma o majoritate...

Rulaj de aproape 39 milioane de lei

BVB Rulaj de aproape 39 milioane de lei

A.I.Piaţa de Capital / 17 ianuarie 2018

Volumul înregistrat în cea de-a doua şedinţă de tranzacţionare a săptămânii a fost de 38,87 de milioane de lei, peste cel din şedinţa precedentă, de 28,5 milioane de lei, dar sub valoarea medie zilnică a anului trecut, de circa 47,8 milioane de lei.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo