Aqua Regis estimează o creştere de 70% a cifrei de afaceri, în 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 8 iunie 2007

Aqua Regis, divizia de distribuţie de apă plată la dozator a grupului RTC, estimează anul acesta o cifră de afaceri de peste un milion de euro, în creştere cu 70% faţă de 2006, în special datorită verii care se anunţă mai călduroasă decât în mod normal, a informat joi compania.

Aqua Regis a obţinut în 2006 o cifră de afaceri de 600.000 euro, dublu faţă de 2005, datorită măririi portofoliului de clienţi şi a extinderii zonei de distribuţie. Cel mai nou client al Aqua Regis este Piraeus Bank, pentru care compania estimează un consum de apă de aproape 1.000 de bidoane pe lună. Aqua Regis va asigura astfel necesarul lunar de apă minerală naturală pentru cele 35 de sedii ale Piraeus Bank din ţară şi cele 30 de reprezentanţe din Bucureşti.

Segmentul bancar are pentru Aqua Regis o pondere de aproximativ 10% din rulajul anual. În afara firmelor din sectorul privat, Aqua Regis se concentrează puternic asupra utilizatorilor casnici. Numărul acestora din urmă a ajuns la aproape 500 de clienţi, în mare parte din Bucureşti şi zonele rezidenţiale.

Piaţa totală a răcitoarelor de apă (watercooler) cumulează atât apa minerală plată, cât şi apa de masă filtrată, extrasă din foraje citadine şi s-a ridicat la o valoare de 17 - 18 milioane euro în 2006, cu o creştere estimată de 30% pentru anul în curs. Piaţa premium de dozatoare este controlată de Aqua Regis în proporţie de 90 %, iar aceasta înseamnă aproximativ 5 % din piaţa totală de dozatoare.

Aqua Regis face parte din Divizia Proffice a RTC Holding. Pe lângă Aqua Regis, Proffice reuneşte alte trei companii: Be Proffice (liderul pieţei de distribuţie de produse pentru birou), Ranco (importator şi distribuitor de articole promoţionale) şi Top Office Products (importator şi distribuitor Sanford Brands: Parker, Waterman, Kores, Novus, Durable, Dahle, Dymo). Divizia Proffice a raportat o cifră de afaceri de 62 milioane euro în 2006 şi îşi propune o creştere de cel puţin 13 procente pentru 2007.

RTC Holding este unul dintre cele mai mari grupuri de distribuţie şi retail din România şi cuprinde nouă divizii - ProCA, Sistec-Sbsol, Diverta, Proffice, PayStore, Rimobi, TCE, Fashion şi Flaro. În 2006, Grupul RTC a realizat o cifră de afaceri de 261 milioane euro, iar pentru anul acesta estimează o cifră de afaceri de 300 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb