"Arobs" a adus în România terminalul Apple iPhone, funcţional în toate reţelele mobile

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 octombrie 2007

Compania clujeană Arobs, producător de software şi distribuitor de sisteme de navigaţie, a adus la Salonul Auto Bucureşti un terminal Apple iPhone funcţional în toate reţelele de telefonie mobilă din România, terminal care costă 599 euro, fără TVA, au declarat pentru NewsIn, reprezentanţii Arobs.

Compania expune un singur telefon iPhone la standul său de la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB), dar va mai importa alte 500 de unităţi în următoarele două luni, au spus reprezentanţii Arobs.

Terminalul este importat gata decodat şi poate funcţiona în orice reţea de telefonie mobilă.

iPhone are un singur buton, iar în rest, toate comenzile se fac prin atingerea ecranului. iPhone poate reda muzică, înregistrări video şi audio, videoclipuri şi se poate conecta la internet printr-o placă de reţea wireless. Modelul expus are o capacitate de stocare de 8 GB.

Compania din Cluj produce din 1998, software, iar în prezent oferă trei soluţii. Prima (denimită Optimall) este dedicată firmelor de distribuţie şi gestionează sistemul de comenzi. Cea de-a doua soluţie oferită de companie se numeşte Track GPS, care permite localizarea şi monitorizarea maşinilor din parcurile auto. Cea de-a treia soluţie Arobs Transilvania Software se numeşte Personal GPS, care monitorizează persoane (vârstnici, copii)

Compania Arobs Transilvania Software SRL a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,4 milioane euro, iar pentru anul acesta estimează o creştere de circa 30%.

Apple a lansat iPhone în iunie pe piaţa din SUA, iar la începutul lui septembrie a anunţat că a vândut un milion de unităţi, cu câteva săptămâni înainte de termenul planificat.

Apple a vândut 270.000 de unităţi iPhone în două zile de la lansare şi apreciază că va vinde peste zece milioane de unităţi până la sfârşitul anului 2008.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb