Chiriţă, RADET: Şapte puncte termice sunt oprite pentru remediere

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 13 octombrie 2016

Chiriţă, RADET: Şapte puncte termice sunt oprite pentru remediere

Şapte puncte termice din Capitală sunt oprite pentru remediere, 20 sunt sub parametri, iar unul este afectat de inundaţii, a declarat administratorul special al RADET, Sorin Chiriţă.

"Am avut puncte termice afectate şi inundate: sectorul 1 - zona Griviţa (un punct termic), sectorul 3 - zona Titan (două) şi sectorul 4, zona Berceni (5 puncte termice). În momentul de faţă mai este afectat un punct termic din zona Berceni, aceasta ca urmare a inundaţiilor, dar am avut oprite 11 puncte termice pentru remediere, acum au mai rămas şapte oprite, în câteva ore vor fi remediate. Am avut 33 de puncte termice în toate cele şase sectoare care erau sub parametri, acum mai avem 20. În zona Aviaţiei s-a încărcat sistemul, s-a remediat, cred că într-o oră o să fie la parametri normali", a explicat Chiriţă, citat de Agerpres.

La rândul său, directorul general adjunct Apa Nova, Epsică Chiru, a precizat că a fost evacuată aproape toată apa care pătrunsese în subsolul Institutului Oncologic, ca urmare a defectării clapetei antirefulare.

De altfel, anterior, în cadrul unui comandament de la Primăria Capitalei, el le-a adresat bucureştenilor o rugăminte privind clapeta antirefulare.

"Există obligaţia în regulamentul serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare ca imobilele care au subsol să fie dotate cu clapete antirefulare. Foarte multe dintre intervenţiile pe care le-am înregistrat la subsoluri au fost din cauza absenţei acestora. Dacă bucureştenii au nevoie de asistenţă, le-o acordăm (...). Noi suntem de acord ca, în cazul în care cineva doreşte asistenţă sau eventual să facem această operaţiune contra-cost, vom aplica nişte tarife speciale reduse, ca să protejăm cât mai bune imobilele utilizatorilor reţelei de canalizare", a menţionat Chiru.

El a precizat că debitul maxim tranzitat în noaptea de marţi spre miercuri prin reţeaua de canalizare a fost de 178 metri cubi de apă într-o secundă, aceasta însemnând aproximativ debitul mediu multianual al unui râu de mărimea Jiului sau Oltului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DE APROX. 3 SAPT. LIPSESTE APA CALDA PE BD. BANU MANTA

    DE 3 SAPT. SPUNETI CA LA DVS. TOTUL ESTE IN REGULA DAR LA NOI NU EXISTA APA CALDA

    SPUNETI POVESTI!!! 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb