COSMOTE si ORICUM lanseaza o noua sesiune de mentorat în cadrul platformei educationale online

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 noiembrie 2007

Peste 1100 tineri înscrisi în Mentorship

COSMOTE si ORICUM lanseaza în data de 26 noiembrie 2007 o noua sesiune de mentorat în cadrul programului Mentorship-ro, prin care profesionisti din 40 de companii si organizatii renumite vor sfatui tinerii interesati de construirea unei cariere.

În acelasi timp, participantii sunt invitati sa puna întrebari unor personalitati din numeroase domenii (business, cultura, mass media), urmând sa primeasca raspuns în cadrul sectiunii Mentorship TV, o noua aplicatie ce se va lansa în luna decembrie pe platforma Mentorship.ro. Interviurile vor aparea o data pe saptamâna, iar printre primii care vor raspunde la întrebarile participantilor se numara Costas Kapetanopoulos - Marketing & Communications Director COSMOTE, Alexandra Gatej - CEO Unilever, Andrei Cohn - Managing Partner Cohn&Jansen|Ashley&Holmes, Horia Roman Patapievici - Director Institutul Cultural Român, Marius Persinaru - CEO Xerox, Gabi Szabo - Atleta, Mihaela Radulescu - Jurnalist, Cristian Manafu - Media&Internet Consultant, Partener la Evensys.

Noua sesiune de mentorat, care se desfasoara între 26 noiembrie - 21 decembrie, este sustinuta de 40 de mentori si va beneficia, de asemenea, si de suportul Adobe România, companie nou venita în program. În plus, tinerii au în continuare posibilitatea de a fi îndrumati si de a obtine sfaturi despre cariera de la o serie de manageri de succes din România. Acestia sunt profesionisti care lucreaza în companii si organizatii românesti dar si multinationale, din domenii precum publicitate, marketing, relatii publice, IT&C, media si organizatii non-profit.

Sesiunea anterioara a Mentorship.ro, care s-a încheiat în data de 25 noiembrie 2007, a atras 227 de participanti în clasele de mentorat, în vreme ce numarul utilizatorilor înscrisi în Mentorship a crescut la 1156 de tineri.

Mentorship este un program educational unic care ofera tinerilor din toata tara posibilitatea de a fi îndrumati si de a obtine sfaturi despre cariera, prin intermediul platformei online. Programul Mentorship se adreseaza în principal tinerilor, elevi de liceu sau studenti, care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere de succes. Acestia (mentees) pot accesa www.mentorship.ro, îsi creaza un cont si se pot înscrie pentru una din clasele lunare de mentorat, indicând domeniul de activitate preferat. În clasa unui mentor sunt inclusi pâna la zece participanti, cu care mentorul interactioneaza si carora le ofera informatii despre ceea ce presupune o cariera în domeniul lor de interes. Mentorship mai pune la dispozitia tinerilor si alte resurse importante despre dezvoltarea profesionala, cum ar fi articole scrise de mentori, forumuri, dezbateri si discutii (chaturi) în timp real cu mentorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb