Dr. Dana Miricioiu şi Teoxane dezvăluie cele mai recente inovaţii în domeniul frumuseţii

A.V.
Comunicate de presă #Sănătate / 18 martie

Dr. Dana Miricioiu

Dr. Dana Miricioiu

Chirurgul estetician Dr. Dana Miricioiu a organizat recent, alături de Teoxane, evenimentul Beauty Inside Out, dedicat frumuseţii, în cadrul căruia a împărtăşit secretele îngrijirii pielii şi a dezvăluit cele mai recente inovaţii în domeniu.

Dr. Dana Miricioiu a subliniat importanţa unei abordări personalizate şi integrate în tratarea pielii, evidenţiind inovaţiile tehnologice şi ştiinţifice care stau la baza produselor şi procedurilor estetice. Domnia sa a declarat: "Atunci când vorbim despre îmbătrânire, majoritatea dintre noi ne gândim că aceasta are loc doar la nivelul pielii prin formarea ridurilor, ruperea fibrelor elastice, dispariţia colagenului şi acidului hialuronic. Desigur, cu toţii ne dorim să scăpăm de aceste riduri de cele mai multe ori inestetice, dacă se poate cât mai rapid şi definitiv. Însă originea acestor riduri nu se află doar la nivelul pielii, originea lor se află la nivelul straturilor profunde ale feţei. Faţa noastră este şi statică şi dinamică. În statică, vedem exact ce se întâmplă atunci când nu mişcăm muşchii (ridurile statice, care şi-au pus amprenta în piele), iar în dinamică, vedem ce se întâmplă cu zâmbetul nostru atunci când mişcam muşchii: unde se duce? Pentru că, la un moment dat, se duce unde nu trebuie. Ce putem face pentru a contracara aceste efecte negative, pentru a rehidrata pielea, umple ridurile şi conferi tenului un aspect mai tânăr şi mai plin? Soluţia vine prin noua tehnică de injectare MLT, care abordează, corect şi complet, toate straturile feţei. Această tehnică nu doar înfrumuseţează faţa, dar ajută şi la restabilirea planurilor acesteia care, odată cu înaintarea în vârstă încep să îşi modifice volumele şi calităţile. Acizii folosiţi în cadrul acestei proceduri (Teoxane RHA şi Teoxane Ultra Deep) sunt acizi cu o elasticitate foarte mare, ce se intregrează foarte bine în ţesut. În ceea ce priveşte ridurile de suprafaţă, acestea pot fi tratate cu succes cu ajutorul Redensity 1, un complex dermo-restructurant de aminoacizi, vitamine care are efect de hidratare şi ajută şi la reorganizarea structurii dermului. Cu această tehnică şi cu ajutorul produselor Teoxane, avem posibilitatea ca în momentul în care ne dorim îmbunătăţirea aspectului feţei să putem acţiona la nivelul tuturor planurilor".

Produsele dermato - cosmetice Teoxane ajută la reactivarea mecanismelor naturale de regenerare profundă a pielii, reînnoirea celulară şi restructurarea ţesuturilor, iar un aspect important al produselor Teoxane este că acestea pot fi integrate în procedurile estetice medicale, deoarece acţiunea combinată cu protecţie mărită antioxidantă, textura cu putere mare de hidratare are efect de întindere a pielii, oferind astfel rezultate vizibile şi de durată, potrivit sursei citate. Sub îndrumarea şi supervizarea unui specialist, produsele completează şi susţin eficacitatea tratamentelor estetice, asigurând pielii un aspect mai ferm, mai elastic şi mai sănătos.

Dr. Dana Miricioiu, cu o experienţă de peste 20 de ani în chirurgia plastică - microchirurgie reconstructivă şi peste 15.000 intervenţii şi proceduri estetice efectuate, a introdus în România tehnici noi de menţinere a sănătăţii pielii prin intervenţii laser.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb