E.ON Moldova utilizează soluţie Sixt-New Kopel pentru managementul flotei de maşini

Compania Sixt-New Kopel
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 15 martie 2007

Compania E.ON Moldova, furnizorul de energie electrică al Moldovei, şi-a externalizat operaţiunile de management al întregii flote auto prin compania Sixt-New Kopel. Contractul semnat între Sixt New Kopel şi E.ON Moldova se referă la managementul unei flote de câteva sute de maşini, din care aproximativ 50% sunt nou achiziţionate de Sixt-New Kopel, restul fiind încă deţinute de E.ON.

"Decizia noastră este fundamentată pe o atentă analiză a avantajelor pe care această soluţie de outsourcing ni le oferă. În plus, vrem să ne concentrăm doar pe ceea ce ştim să facem cel mai bine ca specialişti în domeniul energiei. De aceea, am decis să externalizăm acest serviciu şi am ales un partener care a dovedit profesionalism şi flexibilitate la cererile noastre." au precizat oficiali ai E.ON Moldova.

"Mă bucur să constat o dată în plus faptul că top managerii sunt din ce în ce mai familiarizaţi cu avantajele pe care leasingul operaţional le oferă, iar contractul pe care

l-am semnat recent cu E.ON Moldova mă îndreptăţeşte să cred că, foarte curând, şi alte companii vor alege această soluţie." a declarat Dudy Perry, CEO Sixt-New Kopel.

Sixt-New Kopel este rezultatul parteneriatului stabilit în cursul anului trecut între New Kopel, prima companie străină care a adus leasingul operaţional în România, înfiinţată în 2005, şi Sixt, unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de servicii de rent-a-car. Prin intermediul unei reţele de birouri în continuă dezvoltare, Sixt-New Kopel este prezent în oraşele Bucureşti, Iaşi, Bacău, Constanţa, Cluj şi Timişoara, alte 3 - 5 oraşe

urmându-le anul acesta.

Sixt-New Kopel este parte a grupului Shlomo, deţinătorul în exclusivitate al licenţei Sixt în Israel, în ultimii 5 ani. Shlomo Group a dezvoltat afaceri în diverse domenii de activitate, precum: infrastructură, şantiere navale, real estate şi industria auto în Israel, şi intenţionează să-şi extindă în continuare afacerile din România. Grupul are un număr de 2.000 de angajaţi, cea mai mare flotă de maşini din Israel - 50.000 vehicule, 90 de garaje şi achiziţionează 15% din totalul maşinilor vândute în Israel.

E.ON Moldova are ca principal obiect de activitate distribuţia şi furnizarea energiei electrice. Compania asigură alimentarea cu energie electrică consumatorilor din zona Moldovei (judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui), oferind servicii unui număr de peste 1,3 milioane de clienţi - 93% consumatori casnici, iar restul agenţi economici şi instituţii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. mi-am facut propria sursa de energie electrica ......sac

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb