Facebook va permite utilizatorilor să-şi steargă o parte din date

D.I.
Companii #IT / 2 mai 2018

Mark Zuckerberg (Sursa foto: Twitter)

Mark Zuckerberg (Sursa foto: Twitter)

Mark Zuckerberg a anunţat la conferinţa dezvoltatorilor F8 că se lucrează la o opţiune care va permite utilizatorilor să şteargă istoria lor de browsing de pe reţea, în modul în care o poţi şterge şi la un browser convenţional, inforemează BBC.

Mai mult, utilizatorii vor putea vedea ce site-uri şi aplicaţii trimit la Facebook date despre ei şi vor putea şterge o parte dintre aceste date.

Astfel, co-fondatorul Facebook a precizat: "După audierea din Congres am învăţat un lucru: că nu am avut răspunsuri clare la unele întrebări despre date. Lucrăm pentru a ne asigura că totul va fi clar".

"Va fi un buton simplu pentru a şterge istoria de browsing de pe Facebook: pe ce ai făcut click, ce site-uri ai vizitat şi aşa mai departe", a explicat Zuckerberg,

Mark Zuckerberg a comparat noua unealtă "Clear History "cu ştergerea cookie-urilor din browser şi, cei care vor alege să şteargă toate informaţiile posibile, vor trebui să se aştepte ca experienţa generală pe Facebook să aibă de suferit, să fie mai complicată autentificarea pe unele site-uri şi să dureze ceva timp până când Facebook îţi învaţă din nou preferinţele.

Totodată, Zuckerberg a punctat: "După ce am trecut în revistă sistemele noastre am ajuns la concluzia că este genul de control pe care ar trebui să-l deţineţi şi exact cel pe care l-au cerut şi grupurile care susţin dreptul la viaţă privată. Vom lucra cu acestea ca totul să iasă bine".

Reprezentanţii Facebook afirmă că va dura câteva luni până când această "unealtă" va fi disponibilă şi va lucra cu autorităţi, cercetători şi grupuri de privacy.

Mark Zuckerberg a dezvăluit că în viitor va exista un serviciu de "dating", printre alte produse noi. El a subliniat că funcţia de "dating" va lua în considerare aspectele legate de confidenţialitate şi va fi lansată "în curând".

"Sunt 200 de milioane de oameni pe Facebook ce au ca status al relaţiei singur", a motivat Zuckerberg decizia privind noul serviciu.

Acţiunile afacerii matrimoniale Match Group au scăzut cu peste 23% după dezvăluire. Aceasta deţine Tinder, o aplicaţie de "dating" care îşi furnizează informaţiile de profil de pe Facebook.

În cele din urmă, Zuckerberg şi-a rotunjit lista dezvăluirilor, menţionând că divizia de realitate virtuală a companiei sale, Oculus, a început livrarea primului set autonom de căşti cu ochelari VR , ceea ce înseamnă că dispozitivul nu trebuie să fie conectat la un PC sau un smartphone pentru a funcţiona.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb