"Frontal Communication" are un nou director general

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 septembrie 2009

"Frontal Communication", "Cisco Gold Partner" şi centru autorizat de training Cisco, anunţă printr-un comunicat de presă remis redacţiei, numirea noului director general în persoana lui Bogdan Constantinescu. Numirea intră în vigoare la data de 1 octombrie 2009, iar responsabilităţile acestuia vor cuprinde dezvoltarea şi coordonarea strategiilor şi programelor de vânzări ale Frontal Communication în România.

Erik Graf, Preşedintele Consiliului de Administraţie, a declarat: "Suntem convinşi că domnul Bogdan Constantinescu este persoana cea mai potrivită să conducă activitatea celui mai important integrator de sistem din România. N-avem nici o îndoială că experienţa sa adăugată echipei de specialişti (5 persoane certificate CCIE) vor reuşi să conducă spre succes compania Frontal Communication, în ciuda mediului actual de business dominat de schimbări economice, tehnologice şi sociale majore şi cu un grad ridicat de risc şi incertitudine."

La rândul său, Bogdan Constantinescu, a declarat: "Punând în prim-planul activităţii Frontal Communication succesul clienţilor noştri şi pornind de la cerinţele de afaceri ale acestora, ne propunem să devenim principalul ofertant de soluţii (Solution Provider) de pe piaţa românească. Obiectivul meu principal este să duc această firmă de servicii şi soluţii integrate în zona de încredere a clienţilor noştri şi de profitabilitate în care am fost obişnuit în ultimii aproape 17 ani, similara companiilor multinaţionale. Sunt convins că împreună cu echipa de specialişti pe care am intâlnit-o în Frontal Communication vom putea continua să oferim clienţilor noştri o gamă largă de servicii complexe şi complete."

Bogdan Constantinescu, 43 de ani, este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, departamentul de Electronică Aplicată din cadrul Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii. Este căsătorit şi are doi copii.

Bogdan Constantinescu activează în industria IT&C din România încă din anul 1992, ocupând funcţii de conducere în IBM şi Microsoft. În anul 2001 a început colaborarea cu compania Cisco Systems ca Enterprise Account Manager, avansând în cadrul organizaţiei până la poziţia de Country Manager. Din data de 24 iulie 2009, Bogdan Constantinescu a decis să îşi continue dezvoltarea profesională în afara Cisco Systems.

Înfiinţată în 1994, "Frontal Communication" este unul dintre cei mai importanţi integratori de sistem şi soluţii IT&C, beneficiind de expertiza şi know-how în consultanţă, audit, proiectare, implementare, suport, mentenanţă şi optimizare pentru proiecte şi soluţii de integrare complexe.

Având o echipă de specialişti în domeniul IT&C care au competenţele tehnice necesare şi experienţă managerială, compania oferă servicii complexe (de mentenanţă şi suport pentru toate componentele sistemului furnizat, având acoperire naţională şi o gamă largă de SLA incluzând 24x7x365).

De asemenea, compania oferă servicii profesionale şi expertiză tehnologică specifice fiecărei etape din Network Lifecycle. Verticalele de business cărora se adresează Frontal Communication sunt Enterprise, Banking & Insurance, Public Sector, Defence, Education şi Telecom.

Frontal Communication oferă traininguri Cisco autorizate, având un parteneriat strategic cu Fast Lane, Learning Solutions Partner al Cisco.

În noiembrie 2008, compania a obţinut în mai puţin de un an, cu suport local, certificarea Cisco Gold Partner, fiind în acelaşi timp şi cel mai important partener Cisco Systems în România din punct de vedere al cifrei de afaceri.

Urmare a obţinerii multiplelor certificări, Frontal Communication a încheiat un parteneriat strategic cu Omnilogic pentru implementarea proiectelor de integrare de sistem din România inclusiv proiectare şi implementare de noi Centre de Date, asigurând astfel clienţilor o gamă largă de servicii IT specializate.

În termenii acestui parteneriat, Frontal Communication are acces la infrastructura şi Data Center-ul Omnilogic. Totodată, Frontal Comunication asigură suportul tehnic pentru infrastructură şi echipamentele de comunicaţii din Data Center-ul Omnilogic şi menţinerea disponibilităţii de nivel Tier III a echipamentelor critice ale partenerilor Omnilogic instalate în Data Center.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb