Miscellanea

4 iulie
Marek Nowakowski, General Manager Exorigo-Upos România

Exorigo Upos: Preferinţele de cumpărături ale Gen Z formează o nouă tendinţă în ecommerce - Buy Anywhere, Deliver Anywhere, Return Anywhere

F.D.Miscellanea / 4 iulie

Exorigo Upos, compania poloneză care oferă soluţii tehnologice pentru sectorul de retail, se concentrează pe tendinţa emergentă "cumpără, livrează şi returnează oriunde" (Buy, Deliver & Return Anywhere), preferată de cumpărătorii Gen Z pentru flexibilitate şi confort. Compania vizează astfel consolidarea sa drept partener preferat al retailerilor şi brandurilor.

S-a lansat App. Apuseni

S-a lansat App. Apuseni

F.D.Miscellanea / 4 iulie

Turiştii români şi străini pot să descopere noi destinaţii de călătorie în inima Munţilor Apuseni prin intermediul proiectului "Apuseni Treasure Hunt", ce are la bază un concept interactiv de promovare a turismului din zonă, iniţiat de ONG-ul Apuseni Spirit.

Alexandru Pop, Tax Manager în cadrul TPA România

TPA România: Sistemul RO e-Transport ar trebui eliminat deoarece încalcă reglementările internaţionale

F.D.Miscellanea / 4 iulie

Sistemul RO e-Transport ar trebui eliminat complet sau, cel puţin, legislaţia ar trebui modificată semnificativ pentru ca această raportare efectuată în vederea obţinerii codurilor UIT să nu mai reprezinte o povară administrativă semnificativă pentru companii, care, în acest moment, sunt nevoite să aloce resurse umane şi tehnice importante pentru a se conforma. Acesta este în contradicţie clară cu tratatele, directivele şi regulamentele Uniunii Europene, precum şi cu principiul proporţionalităţii, în condiţiile în care, în România există deja măsuri alternative pentru combaterea fraudei fiscale în comerţul internaţional, consideră Alexandru Pop, Tax Manager în cadrul TPA România.

UNTRR solicită ca restricţiile de circulaţie de pe Valea Oltului şi Podul dintre Giurgiu şi Ruse să fie aplicate la cele mai scăzute valori de trafic

UNTRR solicită ca restricţiile de circulaţie de pe Valea Oltului şi Podul dintre Giurgiu şi Ruse să fie aplicate la cele mai scăzute valori de trafic

F.D.Miscellanea / 4 iulie

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) semnalează faptul că restricţiile de circulaţie, care urmează să fie instituite pe DN 7 în perioada 8 iulie - 9 august 2024 pentru lucrări de defrişare şi închiderea unei benzi pe partea bulgară a Podului dintre Giurgiu şi Ruse pentru o perioadă de două luni, vor afecta şi mai mult activitatea operatorilor de transport rutier, care se confruntă deja cu creşterea accizelor la motorină, timpii mari de aşteptare a frontierei şi cu restricţii de circulaţie instituite de autorităţi din cauza caniculei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Primăria Galaţi extinde reţeaua de troleibuze

Primăria Galaţi extinde reţeaua de troleibuze

Ana FeleaMiscellanea / 4 iulie

Reţeaua de troleibuze din municipiul Galaţi va fi extinsă pe două străzi importante din oraş, respectiv strada Gării (între strada Domnească şi strada Nicolae Bălcescu) şi pe strada Nicolae Bălcescu (între strada Gării şi strada Brigadierilor).

Nou val de informaţii false transmise în spaţiul public

Nou val de informaţii false transmise în spaţiul public

R.S.Miscellanea / 3 iulie

Sub pretextul că apără interesele celor 10 milioane de şoferi, ghidată exclusiv de propriile interese, o asociaţie fără competenţe pe zona de asigurări continuă să transmită informaţii false în spaţiul public. Aşa cum am spus în mod constant,...

INS: Rata şomajului a crescut la 5,4% în luna mai

INS: Rata şomajului a crescut la 5,4% în luna mai

S.B.Miscellanea / 2 iulie

Rata şomajului în luna mai 2024 a fost, în formă ajustată sezonier, de 5,4%, în creştere cu 0,1 puncte procentuale faţă de cea înregistrată în luna aprilie 2024, arată datele publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS)

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4668
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2492
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8613
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.0863

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo