"Omnilogic" distribuie întreaga gamă de produse "Fujitsu"

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 octombrie 2009

"Omnilogic", unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de IT&C din România a încheiat cu "Fujitsu Technology Solutions", lider mondial de infrastructură IT, un parteneriat strategic pentru distribuţia întregii game de produse Fujitsu, anunţă un comunicat al Omnilogic.

Cu noua sa strategie bazată pe conceptul de infrastructură dinamică, Fujitsu Technology Solutions oferă un portofoliu complet de produse IT, soluţii şi servicii, atât pentru consumatorii finali, cât şi pentru marile corporaţii şi întreprinderile mici şi mijlocii.

Diana Comanici, director de vânzări, "Fujitsu Technology Solutions România", declară: "Acordul cu Omnilogic susţine planurile de dezvoltare locală ale Fujitsu Technology Solutions, aducând un plus de valoare în relaţia cu partenerii şi clienţii noştri. Gama extinsă de produse, de la soluţii de tip client până la soluţii de infrastructură complexe, capabilităţile şi perspectiva globală pe care Fujitsu le aduce, alături de profesionalismul şi succesul de care Omnilogic se bucură pe piaţa locală, reprezintă pentru noi premisele dezvoltării unei relaţii de business reuşite".

La rândul său, Vali Gaitan, senior director de vânzări la Omnilogic, explică: "Semnarea parteneriatului de distribuţie cu Fujitsu este parte a strategiei de completare a gamei actuale de produse, în vederea asigurării unui portofoliu complet de soluţii, care să vină în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor partenerilor noştri şi a clienţilor acestora."

Produsele şi serviciile pe care "Omnilogic" le oferă sunt rezultatul unei abordări centrate pe consumator, al aplicării experienţei şi expertizei companiei în vederea maximizării potenţialului noilor tehnologii, pentru a răspunde în mod optim cerinţelor clienţilor săi, explică oficialii companiei.

Fujitsu este al patrulea mare furnizor de soluţii IT pentru mediul de afaceri, pe piaţa mondială actuală. Cu aproximativ 175.000 de angajaţi ce deservesc clienţi din 70 de ţări, Fujitsu îmbină o reţea globală de specialişti în sisteme şi servicii, cu echipamente de calcul şi comunicaţii extrem de fiabile şi tehnologii avansate. În februarie 2009, Siemens s-a desprins din joint-venture-ul japonez-european, iar Fujitsu a preluat toate participaţiile sale. Astfel Fujitsu Siemens Computer a devenit Fujitsu Technology Solutions.

Omnilogic este o companie care, prin introducerea pe piaţă a unor tehnologii de vârf la nivel mondial, se situează în avangarda dezvoltării tehnologice din domeniul IT&C. Printre partenerii săi se numără cele mai performante companii din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb