PENTRU MODERNIZAREA REŢELEI ELECTRICE DE DISTRIBUŢIE DIN GIURGIU E-Distribuţie Muntenia a investit aproximativ 1,1 milioane euro

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 22 iunie 2017

E-Distribuţie Muntenia a investit aproximativ 1,1 milioane de euro pentru modernizarea reţelei de electrice de distribuţie din judeţul Giurgiu, conform unui comunicat al Enel remis, miercuri.

În primele cinci luni ale acestui an, compania de distribuţie a desfăşurat lucrări de modernizare a reţelelor de medie şi joasă tensiune, precum şi lucrări de îmbunătăţire a nivelului de tensiune, pentru a putea interveni mult mai rapid şi mai eficient pentru remedierea avariilor, îmbunătăţind astfel reţeaua şi calitatea serviciului de distribuţie.

"E-Distribuţie îşi menţine angajamentul de a moderniza şi de a îmbunătăţi calitatea reţelei, deoarece un sistem energetic eficient este benefic atât pentru consumatorii finali, cât şi pentru operatorul de distribuţie. Prin modernizarea reţelelor, reuşim să automatizăm şi să simplificăm operaţiunile companiei, în timp ce consumatorii finali vor resimţi diminuarea considerabilă a disconfortului intervenţiilor, precum şi o durată semnificativ mai redusă a întreruperilor", a declarat Federico Panone, directorul general al E-Distribuţie Muntenia, Banat şi Dobrogea, conform Agerpres.

Astfel, peste 1.500 de clienţi din localităţile Gogoşari, Răleşti, Drăghiceanu, Izvoru, Vieru, Hodivoaia, Putineiu şi Daia din judeţul Giurgiu au beneficiat de o calitate mai bună a serviciului în urma lucrărilor de modernizare a reţelei de medie tensiune. Modernizarea a constat în înlocuirea mai multor echipamente de reţea, relocarea amplasamentului în vederea facilitării accesului pentru electricieni în caz de incidente, precum şi în lucrări de îmbunătăţire a nivelului de tensiune, cu scopul creşterii performanţei serviciului de distribuţie de energie electrică.

De asemenea, E-Distribuţie Muntenia a efectuat lucrări de modernizare la reţeaua de joasă tensiune, în beneficiul a peste 4.000 de clienţi din Giurgiu, Cucuruzu, Vieru şi Gostinu. Ca urmare a lucrărilor de modernizare, în aceste localităţi greu accesibile anterior pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, numărul intervenţiilor a scăzut semnificativ, în timp ce calitatea serviciului de distribuţie a energiei electrice s-a îmbunătăţit considerabil. În plus, datorită sistematizărilor, aceste localităţi sunt pregătite pentru instalarea de contoare inteligente. Compania a mai finalizat lucrări de centralizare măsură în localitatea Colibaşi, dar şi lucrări de modernizare a reţelei de joasă tensiune în localitatea Remus, în beneficiul a 1.350 de clienţi.

În luna iunie, E-Distribuţie Muntenia va începe o serie de lucrări de îmbunătăţire a serviciului de distribuţie. În acest sens, sunt planificate lucrări de centralizare măsură în localităţile Greaca, Zădăriciu şi Frăţeşti. Aproximativ 2.900 de clienţi vor beneficia în urma modernizării liniei electrice subterane din centrul oraşului Giurgiu, în timp ce locuitorii din Chiriacu, Izvoarele, Radu Vodă şi Dimitrie Cantemir vor avea servicii îmbunătăţite datorită modernizării liniei electrice aeriene de medie tensiune Onceşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb