Porsche Engineering lansează un program de masterat în inginerie auto în Cluj-Napoca

E.M.
Companii #Auto / 13 iulie 2016

Porsche Engineering Romania îşi propune să-şi completeze echipa, ajungând la 20 de ingineri de software şi ingineri mecanici, până la finalul anului 2016.

"Pentru filială noastră din Cluj, căutăm tineri ingineri de software şi ingineri mecanici talentaţi, care să deţină cunoştinţe tehnice în domeniu, dar cărora să nu le lipsească nici aptitudinile sociale, aşa-numitele soft skills", a declarat Malte Radmann, Managing Director Porsche Engineering Group GmbH.

"Candidaţii ideali trebuie să fie pasionaţi de ingineria auto, să-şi dorească să înveţe, dar şi să fie deschişi către provocările din domeniul mobilităţii şi al dezvoltării de autovehicule, care fac să crească gradul de digitalizare a automobilului", a mai afirmat Malte Radmann.

Compania îşi doreşte să se implice în mediul academic din domeniul ingineriei auto, prin încheierea de parteneriate cu cele mai importante instituţii universitare din Cluj-Napoca. Porsche Engineering Romania a semnat deja un parteneriat pe termen lung cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, care va rezulta în lansarea unui program de masterat în inginerie auto. De asemenea, compania se află în discuţii cu Universitatea Babes-Bolyai.

"Programul de masterat, în mod particular, reprezintă un mare pas înainte pentru formarea unui număr mai mare de specialişti în această industrie", spune Marius Mihailovici, Location Manager Porsche Engineering Romania.

În afara programului de masterat în inginerie auto, parteneriatul dintre Porsche Engineering şi Universitatea Tehnică, care vizează atât studenţii din ultimul an, cât şi studenţii masteranzi, va consta în prelegeri şi seminarii specializate, susţinute de inginerii cu experienţă ai Porsche Engineering. În plus, studenţii cu cele mai bune rezultate la specializarea inginerie auto vor primi burse din partea companiei.

Subsidiara din Cluj-Napoca a Porsche Engineering este cea de-a şasea filială a companiei, completând gama de servicii furnizate de celelalte unităţi din Weissach şi Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga, Shanghai şi Nardò (Italia). Porsche Engineering Romania este specializată pe dezvoltarea de software şi pe transformarea digitală a automobilelor, cu o preocupare constantă pentru dezvoltarea integrală a autovehiculului. Portofoliul de servicii al subsidiarei locale variază de la dezvoltarea de software şi funcţii digitale noi pentru automobile, până la activităţi ulterioare precum simulare şi construcţie. Cea mai nouă subsidiară a Porsche Engineering este parte integrantă a reţelei globale a companiei, iar echipa locală de ingineri va lucra pentru aceeaşi bază de clienţi ca echipele din celelalte patru ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb