Radu Răşinar este noul preşedinte al ARPIM

Jose Fierro
Companii #Sănătate / 16 decembrie 2016

Radu Răşinar este noul preşedinte al ARPIM

Radu Răşinar, director general AstraZeneca România, a fost ales noul Preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei din luna decembrie, conform unui comunicat de presă al Asociaţiei.

Noul preşedinte al ARPIM a declarat: ,,Pacienţii români au dreptul de a beneficia, la momentul potrivit, de tratamentul potrivit pentru afecţiunea lor, iar ARPIM contribuie la identificarea celor mai bune soluţii pentru a apropia, la acest capitol, Sănătatea României de standardele europene. Sunt standarde terapeutice clare, bazate pe date clinice, care nu lasă loc de interpretări şi amatorism".

Radu Răşinar a mai precizat: "Este deja o realitate faptul că Sănătatea este subfinanţaţă, că bugetul alocat medicamentelor nu răspunde nevoilor de tratament ale tuturor pacienţilor români. Este la fel de cunoscut şi faptul că modalitatea de calcul al preţurilor la medicamente a avut drept consecinţă dispariţia unor medicamente din farmacii. Fiecare dintre aceste probleme are o soluţie care poate fi identificată doar printr-un dialog eficient între toate părţile implicate în dezvoltarea sistemului românesc de sănătate".

Cele două poziţii de vicepreşedinte sunt ocupate de directorul general Servier Pharma, Serge Nicollerat şi directorul general MSD România, Fabrizio Giombini.

Radu Răşinar este de profesie medic, cu o vastă experienţă în industria farmaceutică, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, pe pieţe din Europa şi Asia. Din anul 2009 se află la conducerea AstraZeneca România. Este preşedintele în funcţie al asociaţiei Local American Working Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb