"SABMiller" a numit un preşedinte nou pentru "Ursus Breweries"

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 8 octombrie 2007

"SABMiller" a numit un preşedinte nou pentru "Ursus Breweries"

SABMiller plc, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume a hotărât să-l numească pe Stephan Weber în funcţia de preşedinte al subsidiarei sale din România, Ursus Breweries, de la începutul lunii noiembrie, a informat vineri compania.

"Bazându-se pe momentul de creştere a Ursus Breweries, pe măsură ce ne mărim capacitatea de producţie şi continuăm să ne întărim portofoliul solid de mărci, Stephan va conduce organizaţia înscriindu-ne în cursa pentru poziţia de lider de piaţă", a declarat directorul executiv al SABMiller Europe, Alan Clark.

Stephan Weber îl înlocuieşte pe Dieter Schulze, care, după patru ani în România, a fost numit preşedinte al Kompania Piwowarska, subsidiara SABMiller din Polonia. Stephan-Maria Weber a fost director de vânzări şi distribuţie şi trade marketing pentru Europa timp de trei ani şi jumătate. În acest timp, a avut un rol-cheie în dezvoltarea strategiei de vânzări şi distribuţie şi trade marketing pentru Europa, pentru a deveni o organizaţie orientată către consumatori şi piaţă. Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este al doilea mare producător de bere de pe piaţa românească cu o cotă de piaţă de 24%. Compania deţine patru fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău, Braşov, având peste 1.300 de angajaţi. Mărcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Stejar şi Pilsner Urquell.

Fabrica de bere din Timişoara a fost achiziţionată de SABMiller plc în 2001 şi are în prezent o capacitate săptămânală de producţie de 21.000 hl şi peste 200 de angajaţi. Investiţiile realizate până în prezent de Ursus Breweries în fabrica de bere din Timişoara depăşesc 16 milioane dolari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb