SIXT NEW KOPEL îşi deschide o sucursală nouă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 10 decembrie 2008

SIXT NEW KOPEL GROUP, compania care a adus leasing-ul operaţional în România, a deschis o nouă sucursală. Localizată în Vitan, lângă Autovit, sucursala comercializează maşini second hand şi reprezintă o investiţie estimată la câteva mii de euro.

Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel Group, a declarat: "Ne dezvoltăm şi vom continua să o facem conform planului de business pe 2009 care implică: o dezvoltare continuă a reţelei, o creştere a eficienţei precum şi obtinerea unor condiţii mai bune din partea furnizorilor. În ultimii ani, am asistat la o infuzie de maşini second hand importate din Europa de Vest, lucru care a dus la o prabuşire a preţurilor pe piaţă. Propunerea recentă de anulare a taxei de poluare pentru maşinile noi, ar trebui să reducă atractivitatea importului de maşini uzate din vest şi la echilibrarea pieţei de maşini second hand locale. Pentru anul viitor, intenţionăm să mai deschidem sucursale în Militari şi în cel puţin 2 oraşe din afara Bucureştiului."

Din 2005, SIXT ROMANIA a avut cea mai rapidă creştere din intreg grupul de companii prezente în 80 de ţări. Compania a primit distincţia "The expansion prize" în cadrul celei de-a 11-a ediţii a Convenţiei Generale Anuale care a avut loc în noiembrie anul acesta la Monte Carlo, Monaco. Premiul a fost obţinut pentru dezvoltarea francizei SIXT în România şi reprezintă dovada aprecierii unei companii care a contribuit la dezvoltarea pieţei româneşti de leasing operaţional si de rent a car prin inovaţie şi viziune.

În 2006, SIXT NEW KOPEL a devenit deţinătoarea în exclusivitate a licenţei Sixt pentru România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel internaţional. De la începutul activităţii în ţara noastră, SIXT NEW KOPEL pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de servicii la cele mai înalte standarde internaţionale.

Cu o reţea în continuă expansiune, SIXT NEW KOPEL are în prezent birouri deschise în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov. Concentrată pe dezvoltarea afacerilor din România - derulate pe pieţele de leasing operaţional şi de rent-a-car, compania a crescut nivelul investiţiilor, astfel că, până la finalul lui 2008, intenţionează să-şi dubleze bugetul de investiţii, faţă de perioada similară a anului trecut.

Divizia de leasing operaţional a SIXT NEW KOPEL a încheiat anul 2007 cu contracte peste 40 milioane de euro. Potrivit evoluţiei pieţei româneşti de leasing operaţional, SIXT NEW KOPEL estimează că până la finalul lui 2008 îşi va dubla cifra de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb