Staţiunile turistice din Thailanda vor putea să primească din nou turişti peste o lună

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 4 ianuarie 2005

O dată cu demararea operaţiunilor de cu-răţire a zonelor afectate de cutremurul ce a afectat sudul Asiei, staţiunile turistice din Thailanda care nu au suferit stricăciuni structurale vor putea să primească din nou turişti peste aproximativ o lună, a anunţat, ieri, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), care a fost informată oficial de Autoritatea pentru Turism din Thailanda (TAT).

TAT a precizat că, în prezent, conlucrează activ cu oficialităţile guvernamentale, companiile aeriene şi reprezentanţi ai sectorului privat pentru a asigura repatrierea în siguranţă a turiştilor străini în ţările lor de origine. În plus o serie de manifes-tări de celebrare a Anului Nou au fost anulate în semn de omagiu pentru victimele acestui tragic dezastru natural. Liniile aeriene locale din Thailanda (THAI Airways International, Bangkok Airways, Air Asia, Orient Air, Phuket Air şi Nok Air - TAT) au transferat mai multe mii de turişti străini din cele şase provincii thailandeze puternic afectate de cutremur (Phuket, Krabi, Phang-nga, Trang, Satun şi Ranong) în capitala Bangkok, unde au fost pregătite deja camere de hotel pentru găzduirea turiştilor străini. În plus Autoritatea thailandeză pentru Comunicaţii a înfiinţat o serie de centre care oferă turiştilor străini posibilitatea de a telefona gratuit familiilor şi prietenilor de acasă.

Preşedintele Autorităţii pentru Turism din Thailanda (TAT), Juthamas Siriwan, a anunţat că staţiunile turistice thailandeze care nu au fost afectate serios de cutremurul din 26 decembrie 2004 continuă să funcţioneze la capacitate normală, în plus au fost demarate o serie de măsuri pentru a îmbunătăţii calitatea serviciilor oferite turiştilor străini, alături de o serie de campanii de gestionare a crizelor şi marketing ce vor fi demarate în luna martie 2005, cel mai probabil cu ocazia celui mai important tîrg de turism din acest an Internationale Touris-mus-Borse (ITB) organizat la Berlin.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb