Anticorupţie

16 februarie 2018
Inspecţia Judiciară a decis efectuarea unei anchete la DNA Ploieşti

Inspecţia Judiciară a decis efectuarea unei anchete la DNA Ploieşti

V.DAnticorupţie / 16 februarie 2018

Inspecţia Judiciară anunţă astăzi că s-a sesizat din oficiu în 12 februarie ca urmare a apariţiei în mass media a unor informaţii privind activitatea profesională şi conduita unor procurori de la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, în prezent având loc verificări prealabile pentru a se stabili dacă există indicii în legătură cu săvârşirea unor abateri disciplinare.

"Rezultatele raportului privind activitatea DNA vor fi prezentate Parlamentului săptămâna viitoare"

TUDOREL TOADER, MINISTRUL JUSTIŢIEI: "Rezultatele raportului privind activitatea DNA vor fi prezentate Parlamentului săptămâna viitoare"

Ziarul BURSA #Anticorupţie / 16 februarie 2018

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, ieri, că săptămâna viitoare va prezenta în Parlament rezultatele raportului privind activitatea DNA, a DIICOT şi a Ministerului Public. El a ţinut să precizeze că înainte de a accepta postul de ministru a primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea Ministerului Justiţiei, fapt care s-a respectat şi se respectă şi în prezent.

Irinel Popescu (Sursa foto: Twitter)

Medicul Irinel Popescu a fost trimis în judecată de DNA

D.I.Anticorupţie / 15 februarie 2018

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis astăzi în judecată, sub control judiciar, pe fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Irinel Popescu, pentru o perioadă de 60 de zile, medicul fiind acuzat de luare de mită, se arată într-un comunicat al DNA, dat astăzi publicităţii.

Potrivit deciziei instanţei, din cei patru ani de închisoare se va scădea perioada în care Horia Georgescu (foto) a stat în arest preventiv, respectiv 18 martie 2015 - 9 iulie 2015. În plus, Horia Georgescu nu are voie să ocupe o funcţie publică pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei.

ÎN DOSARUL PRIVIND DESPĂGUBIRILE DE LA ANRPFostul şef al ANI Horia Georgescu, condamnat la 4 ani închisoare cu executare

(A.G.)Ziarul BURSA #Anticorupţie / 15 februarie 2018

Fostul şef al ANI Horia Georgescu a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare în dosarul privind despăgubirile de la ANRP.

Potrivit deciziei instanţei, din cei patru ani de închisoare se va scădea perioada în care Georgescu a stat în arest preventiv, respectiv 18 martie 2015 - 9 iulie 2015. În plus, Horia Georgescu nu are voie să ocupe o funcţie publică pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Autoexilaţi pe termen nelimitat!

Autoexilaţi pe termen nelimitat!

Octavian DanZiarul BURSA #Anticorupţie / 14 februarie 2018

Politicieni, oameni de afaceri, foşti şefi de structuri din cadrul Ministerului de Interne au decis să părăsească ţara pe termen nelimitat, pentru a evita să apară în faţa procurorilor, a unor instanţe sau pentru a scăpa de efectuarea unor...

Asediul asupra DNA se înteţeşte

Asediul asupra DNA se înteţeşte

Ziarul BURSA #Anticorupţie / 13 februarie 2018

Mai multe înregistrări, filmări şi fotografii au fost difuzate de Antena 3 cu două seri în urmă, din care ziariştii postului au tras concluzia că investigaţiile procurorilor DNA sunt măsluite şi urmăresc ţinte politice.

În acest context,...

Codruţ Şereş

Codruţ Şereş, a fost pus în libertate

V.DAnticorupţie / 5 februarie 2018

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş, condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul "Hidrolelectrica" şi la patru ani şi opt luni în dosarul privatizărilor strategice, a fost eliberat astăzi, ca umare a deciziei...

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo