Telecomunicaţii

26 august 2019
Contribuţia vânzărilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scăzut la mai puţin de jumătate

PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ŞAPTE ANIContribuţia vânzărilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scăzut la mai puţin de jumătate

Ziarul BURSA #Companii / 1 august 2019

Contribuţia vânzărilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scăzut la mai puţin de jumătate pentru prima oară în ultimii şapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris această schimbare drept un succes al diversificării de la un produs unic şi a anticipat rezultate pentru aşteptările Wall Street. Acţiunile Apple au crescut marţi cu 4,25% în urma informaţiilor, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Oferte controversate pentru Telekom România

Oferte controversate pentru Telekom România

Companii / 18 iulie 2019

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Marius Bostan: "O vânzare a operaţiunilor Telekom România către Rusia sau către grupări legate de Rusia ar afecta în mod direct România" 

Vânzarea Telekom Româ-nia a atras atât interesul RCS&RDS, Orange, dar şi al companiei ruse ER-Telecom, aflată în top 10 al celor mai mari jucători din industria de telecomunicaţii din Rusia, şi Spas Rusev, unul dintre cei mai bogaţi, dar şi controversaţi afacerişti bulgari, având strânse legături cu finanţatori ruşi.

"Telekom România ţinteşte o cotă de piaţă de 25% în următorii trei ani"

ANDREAS ELSNER, DIRECTOR EXECUTIV COMERCIAL:"Telekom România ţinteşte o cotă de piaţă de 25% în următorii trei ani"

MIHAI GONGOROIZiarul BURSA #Companii / 4 iulie 2019

Grupul Telekom România, format din foştii operatori de telecomunicaţii Cosmote şi Romtelecom, ţinteşte majorarea cotei de piaţă în sectorul comunicaţiilor mobile la 25% în următorii trei ani, a precizat ieri Andreas Elsner, director executiv comercial pe sectorul rezidenţial în cadrul grupulul Telekom, în cadrul unei conferinţe de presă.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Alexandru Petrescu a arătat: "Dorim să identificăm un punct de echitate între cei care achiziţionează frecvenţele şi ce trebuie să primească statul pentru această resursă naturală limitată. Ceea ce pot să vă asigur este că relaţia dintre piaţă şi administraţie rămâne una transparentă. Absolut orice document, poziţie ce ţine de configuraţia licitaţiei va fi în consultare publică".

5G, încurcată în iţele birocraţiei

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Companii / 4 aprilie 2019

România poate fi în prima treime a ţărilor care lansează 5G, dar trebuie să fim oarecum atenţi să nu dăm cu capul de toate pragurile, să vedem cu ce s-a greşit în alte ţări şi să simplificăm procedurile, a declarat, ieri, ministrul Comunicaţiilor...

Numărul de conexiuni 4G, în creştere

ANCOM:Numărul de conexiuni 4G, în creştere

Mihaela DanMiscellanea / 15 mai 2018

Numărul de conexiuni 4G înregistrate în România în 2017 ajunsese la 7,7 milioane, în creştere cu 34% faţă de anul anterior, în timp ce, la nivel general, existau 20,3 milioane de conexiuni la Internet mobil, în scădere cu 1% în perioada de...

<< mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro