Complex multifuncţional auto, inaugurat de AutoItalia Group în Colentina

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 8 octombrie 2009

AutoItalia Group a inaugurat, ieri, în cartierul Colentina din Bucureşti al treilea show-room auto integrat din ţară, după o investiţie de 5 milioane euro. Potrivit directorului general al noii locaţii, Sorin Encuţescu, citat de Agerpres, grupul italian continuă politica de acoperire teritorială a mărcii. "Prin deschiderea noului complex, AutoItalia Groupe continuă politica de a fi un mall multifuncţional, al treilea din ţară", a declarat Encuţescu. La rândul său, preşedintele concernului italian în România, Herbert Stein, a apreciat că răspunsul AutoItalia Group în faţa crizei economice este unul cât se poate de categoric.

Noul spaţiu multifuncţional din cartierul Colentina are o suprafaţă totală de 4.995 mp., dintre care 1.800 mp. sunt alocaţi garajului subteran, 1.344 mp. service-ului auto şi 1.241 mp. zonei de show-room.

Pentru finalizarea clădirii au fost utilizate circa 5 tone de beton şi alte 5 tone de fier-beton, iar forţa de muncă a însumat 200 de persoane.

În cadrul show-room-ului integrat vor fi comercializate mărcile Lancia, Alfa Romeo şi Fiat, iar serviciile vor fi asigurate de 45 de angajaţi.

Întrebat de ce AutoItalia Group a ales Colentina pentru amplasarea unui nou complex auto, Sorin Encuţescu a menţionat că aceasta este o zonă cu 360.000 locuitori care avea nevoie de o astfel de locaţie. "Am ales zona Colentina, care are o populaţie de circa 360.000 locuitori pentru a oferi şi celor de aici posibilitatea de a avea la dispoziţie un showroom la standarde internaţionale", a declarat Encuţescu. În prezent la nivel naţional grupul auto italian a mai inaugurat în acest an două show-room-uri integrate la Focşani şi Iaşi, urmând ca în viitor să mai deschidă centre la Bacău şi Tulcea. AutoItalia Group mai deţine un show-room în Bucureşti, dedicat exclusiv comercializării de autoturis-me, în sectorul 6.

În total, numărul centrelor des-chise de AutoItalia Group este de 39.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb