Contract global tripartit: Direct One, Frontal Communication şi Omnilogic

M.M.
Companii #IT / 11 august 2010

Dată fiind diversificarea oportunităţilor precum şi creşterea complexităţii soluţiilor ce trebuie oferite clienţilor, Direct One a apreciat că parteneriatele de dezvoltare tehnologică cu integratorii români actuali (deşi relativ utile în fazele incipiente ale proiectului), nu mai fac faţă necesităţilor sale şi a decis semnarea unui nou contract global tripartit, pentru multiple zone de tehnologie cu Frontal Communication, principalul partener Cisco din România (după cifra de afaceri comună), şi cu Omnilogic - principalul furnizor local de infrastructură şi servicii de tip cloud computing.

Marian Pantazescu, CEO Direct One S.A., a declarat: "Experienţa de integrator de sistem a Frontal Communication, aliniată cu suportul de infrastructură tehnologică oferit de Omnilogic şi susţinută de o reţea de transport de date cu acoperire naţională precum cea a Direct One, va duce la crearea unei oferte unice în România la acest moment. Acest parteneriat este aliniat cu strategia Direct One de a lansa servicii inovative cu valoare adăugată, în special de tip video, putând adresa segmente noi de piaţă."

Parteneriatul va exploata oportunităţile create de proliferarea serviciilor de broadband, în special datorită creşterii traficului de tip video pe internet şi a deplasării interesului dinspre furnizorii de tehnologie spre furnizorii de content.

În acest context, părţile au decis continuarea dezvoltării IP-NGN ca parte a reţelei de CDN-Content Delivery Network a Direct One cu soluţiile propuse de Frontal Communication. Astfel se vor dezvolta şi noi capacităţi de stocare şi distribuţie a conţinutului care vor primi totodată o nouă dimensiune şi prin integrarea serviciilor de cloud computing furnizate de Frontal Communication şi localizate în datacenterul Omnilogic din Otopeni.

A doua direcţie de colaborare va pune la comun resursele reţelei de comunicaţii ale Direct One, cu cele de integrare de sistem ale Frontal Communication, în scopul definirii unui pachet complex de servicii integrate pe care cele două companii le vor putea oferi pieţei din România.

Gabriel Marin, director general Omnilogic, a declarat: "Decizia Direct One de a termina parteneriatul existent cu integratorul actual Cisco în zona IP-NGN şi CDN-Content Delivery Network, este logică şi firească la acest moment de evoluţie al pieţei. Există o serie întreagă de firme mici, cu expertiza limitată pe diferite verticale de tehnologie, dar evident acestea nu pot acoperi complexitatea produselor şi serviciilor pe care parteneriatul Frontal Communication, Omnilogic şi Direct One le pot oferi în perioada următoare clienţilor din România şi din regiune."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb