Dumagas Transport SA achiziţionează echipamente de 4,8 milioane euro

E.D.
Companii #Transporturi / 8 octombrie 2014

Dumagas Transport SA, firmă de transport şi logistică de pe piaţa din România, va avea din luna octombrie 60 de noi camioane MAN şi 25 de semiremorci Schmitz ce vor completa cele 415 unităţi proprii de transport, în urma unei investiţii de 4,8 milioane euro, arată un comunicat al companiei remis redacţiei.

80 de locuri de muncă se vor adăuga, ceea ce va aduce echipa Dumagas la 650 de persoane. Camioanele MAN Euro 6 vor fi utilizate pentru transport pe distanţe lungi şi sunt dotate cu pachetul EfficientLine pentru reducerea consumului de carburant şi cu sisteme telematice de control şi poziţionare prin GPS.

Bancroft Private Equity deţine în prezent 100% din capitalul social al companiei, iar ca urmare a infuziei de capital, compania şi-a regândit strategia de la nivel naţional la unul regional, a făcut investiţii şi a operat modificări în fluxurile operaţionale pentru a susţine o dezvoltare durabilă.

Un prim pas în poziţionarea regională a fost marcat de deschiderea biroului Dumagas la Istanbul, la finalul trimestrului trei din 2014.

Tot ca parte a repoziţionării strategice a Dumagas, managementul general a fost preluat de Mircea Vlah, anterior Director General Adjunct.

Mandatul lui Mircea Vlah se concentrează pe creşterea veniturilor, revenirea pe profit şi implementarea proceselor de excelenţă operaţională în activitatea de transport internaţional şi domestic.

"Avem o bază solidă, Dumagas este în topul transportatorilor români şi are şansa de a se consolida ca unul dintre cei mai mari jucători regionali. Vreau să fim nu numai mari, ci şi foarte buni, astfel că investim 5,2 milioane de euro, per total, atât în echipamente, cât şi în pregătirea oamenilor" - declară Mircea Vlah, CEO al Dumagas Transport SA.

"Peste 32.000 de ore de training sunt bugetate anual pentru pregătirea personalului. Investiţiile vor fi direcţionate şi către achiziţia de soft-uri performante de urmărire a camioanelor. Valoarea acestor investiţii pentru eficientizarea activităţii de transport rutier vor continua într-un ritm susţinut în următorii 3 ani prin reînnoirea şi mărirea flotei de camioane" - menţionează Mircea Vlah.

Conform studiilor recente piaţa poate fi caracterizată de dinamism în acest an, cu o evoluţie asemănătoare celei din 2013, când per ansamblu firmele de transport rutier de mărfuri au obţinut o cifră de afaceri totală de 26,6 miliarde RON, în creştere cu 8% faţă de 2012. (studiu Coface - septembrie 2014)

Dumagas execută peste 65.000 de transporturi anual, cu o capacitate totală de peste 800.000 de tone/an, pentru clienţi din numeroase industrii: FMCG, retail, auto, construcţii, mobilă şi prelucrarea lemnului, producţia şi prelucrarea metalului. Cele mai frecvente destinaţii sunt Turcia, Germania, Italia, Franţa, Anglia, Belgia, Olanda, Polonia, Cehia, Ungaria.

Dumagas Transport SA este deţinută de fondul de investiţii Bancroft Private Equity cu o participaţie de 100%. Dumagas are în prezent o flotă de 415 camioane cu prelată, dube frigorifice, transportoare de maşini, cisterne alimentare şi cisterne pentru transport GPL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb