"Ford" face angajări în Rusia, în urma majorării vânzărilor

S.A.
Internaţional #Auto / 16 septembrie 2017

"Ford" face angajări în Rusia, în urma majorării vânzărilor

Subsidiara "Ford" din Rusia intenţionează să angajeze luna viitoare peste 700 de muncitori la fabrica sa din Elabuga, în Tatarstan, pentru a face faţă cererii în creştere, în special de SUV-uri şi vehicule utilitare, transmite Reuters.

"Ford Sollers", societatea mixtă înfiinţată în 2011 de producătorul auto american "Ford" şi grupul rus "Sollers", a investit 1,5 miliarde de dolari în ultimii ani pentru a construi maşini şi motoare în Rusia.

Pentru prima dată în ultimii patru ani, "Ford Sollers" va adăuga un al doilea schimb, pentru asamblarea modelelor Ford Kuga, Explorer şi Transit.

Fabrica produce şi modelele Galaxy, S-Max şi Tourneo.

"Strategia noastră de bază prevede dezvoltarea producţiei de SUV-uri şi vehicule comerciale uşoare. Suntem decişi să ne majorăm şi în 2018 cota de piaţă", a afirmat şeful "Ford Sollers", Adil Shirinov, potrivit Agerpres.

Vânzările auto în Rusia au crescut cu 17% în august, comparativ cu perioada similară din 2016, arată datele publicate recent Association of European Businesses (AEB). Anul trecut, livrările pe piaţa auto rusă au scăzut cu 11%, la 1,42 milioane de unităţi.

"Ford" a devenit primul mare producător auto important din Rusia care a înregistrat anul trecut o creştere a vânzărilor după trei ani dificili, ceea ce justifică decizia companiei de a-şi majora investiţiile pe o piaţă volatilă, într-un moment în care firmele rivale îşi reduc prezenţa.

Rivala "Ford", firma americană "General Motors" (GM), s-a retras din Rusia în urmă cu doi ani. Dar "Ford" a ales nu numai să rămână, ci şi să-şi menţină investiţiile, lansând noi modele adaptate specificului pieţei ruse.

Analiştii de la "HIS" estimează că vânzările "Ford" în Rusia vor creşte la 60.000 de vehicule până în 2020. Reuters notează că aceasta va fi o veste bună după ce "Ford" a avertizat că veniturile realizate în 2017 vor fi afectate de un impact întârziat de cel puţin 600 milioane de dolari apărut ca urmare a deciziei Marii Britanii de a ieşi din Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă că profiturile record realizate anul trecut de producătorul auto în Europa nu vor mai fi atinse.

"Ford", al doilea mare producător auto din SUA, este prezent şi pe piaţa din ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb