"Forza Rossa" a început să vândă modele Ferrari din cotele alocate României pentru 2011 şi 2012

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 7 decembrie 2010

Forza Rossa a epuizat unităţile Ferrari alocate României în acest an, iar pentru unele modele şi cotele des-tinate anului viitor, ajungând să vândă din maşinile programate iniţial pentru livrare în 2012, a declarat administratorul delegat al companiei, Camelia Bazac. Forza Rossa a vândut în acest an 26 de unităţi, pes-te numărul vizat, de 25 de unităţi, iar constructorul italian a aprobat suplimentarea cotei. Camelia Bazac a afirmat că în 2011 se aşteptă la o creştere a numărului de maşini alocate României.

Administratorul delegat al Forza Rossa a adăugat că Forza Rossa are un proiect regional de extindere, prin deschiderea de noi showroom-uri Ferrari şi reprezentanţe Ferrari Store.

Astfel, prezenţa companiei româ-neşti în străinătate va debuta cu des-chiderea unui Ferrari Store în Monaco, care va fi inaugurat anul viitor, după ce data de deschidere a fost amânată de mai multe ori. "Locaţia din Monaco face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare în Franţa la care lucrează Ferrari. Prioritatea Ferrari a fost parcul tematic de la Abu-Dhabi în anul 2010", a spus Camelia Bazac.

Familia Bazac a deschis la Bucureşti, în decembrie 2009, primul Ferrari Store, un magazin dedicat mărcii italiene.

"Cel mai scump produs vândut la Ferrari Store a fost un Segway Ferrari în valoare de 9.800 euro, însă valoarea medie a unui bon este de 500 de lei. S-au vândut bine articolele pentru copii, în special bicicletele şi săniile. Pentru adulţi şi iubitorii de lux, s-au vândut ceasurile în fibră de carbon, pantofii Tod"s şi seturile de golf în piele, schiurile şi butonii. Putem considera satisfăcătoare vânzările din acest an. Sperăm să înregistrăm creşteri de minim 20% în 2011", a apreciat Camelia Bazac, citată de Mediafax.

În ceea ce priveşte maşinile Ferrari, cel mai scump model vândut în acest an de Forza Rossa este un 599 GTO, vehicul serie limitată, în valoa-re de 320.000 de euro. La polul opus se află modelul California, care poate fi cumpărat la preţul de 150.000 de euro.

Soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) controlează dealerul Ferrari, prin Forza Rossa Holding, firmă înregistrată în Cipru (86,3%). Celălalt acţionar al Forza Rossa, cu o deţinere de 13,6%, este un cetăţean italian, Leo Taroni.

Anul trecut, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb