Percheziţii, astăzi, în patru judeţe din Moldova la persoane suspecte de contrabandă cu ţigări

Simona Grigorescu
Miscellanea #Contrabanda / 14 august 2015

Poliţia Suceava: doi bărbaţi, reţinuţi ieri pentru contrabandă de ţigări

Poliţiştii din Botoşani desfăşurau în această dimineaţă 16 percheziţii domiciliare la persoane suspectate că sunt implicate în activităţi de contrabandă cu ţigări, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

"Activităţile se desfăşoară simultan la imobile aparţinând unor persoane fizice din judeţele Botoşani - şapte percheziţii, Suceava - şase percheziţii, Iaşi - două percheziţii, Bacău - o percheziţie", mai comunică Inspectoratul Judeţean de Poliţie

"16 persoane, bănuite că în perioada iulie - august a.c, în mod repetat, au desfăşurat activităţi de procurare, deţinere, depozitare, transport şi comercializare de ţigarete provenite din contrabandă, vor fi conduse la audieri", se mai arată în comunicat.

Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului a fost estimat la peste 440.000 lei.

Poliţiştii din Suceava au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de contrabandă cu ţigări. De la cei doi, poliţiştii au ridicat peste 26.000 de ţigări, iar autoturismul folosit la transportul bunurilor de contrabandă a fost indisponibilizat.

"Persoanele cercetate au fost oprite în trafic, pentru control, pe Drumul Naţional 2H , pe raza judeţului Suceava, iar în urma verificării autoturismului, în portbagaj, au fost descoperite trei bagaje cu 26.640 de ţigări, de diferite mărci, pentru care cei doi nu au putut să prezinte documente justificative.

Poliţiştii au ridicat ţigările, în valoare de aproximativ 16.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul cu care acestea erau transportate, evaluat la aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizat.

De asemenea, din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul, de 21 de ani, aflat la volanul autoturismului în momentul depistării, avea dreptul de conducere a vehiculelor suspendat", arată un al comunicat de presă emis de Poliţia Suceava astăzi. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb