Peste 17.000 de pachete cu ţigări, confiscate la frontiera de nord

Cristina Radu
Companii #Contrabanda / 10 august 2017

Contrabandă cu ţigări (Sursa foto: Poliţia de Frontieră)

Contrabandă cu ţigări (Sursa foto: Poliţia de Frontieră)

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 de ore, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret şi la "frontiera verde", peste 17.000 de pachete cu ţigări, în valoare de peste 78.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră din ţară, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Cetăţeanul român Valentina P. (42 ani), conducând un Volkswagen Golf s-a prezentat în P.T.F. Siret, Suceava, pe sensul de intrare în ţară azi, în jurul orei 00.30. Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor, din cauza suspiciunilor că în maşină există ţigări de provenienţă ucraineană. Au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în podeaua autoturismului, dublată total, 6.210 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 4.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Autoturismul Volkswagen Golf, în valoare de circa 8.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Cetăţeanul român Iurie P, (23 ani), conducând un Volkswagen Golf Variant s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, tot astăzi, în jurul orei 01.30. Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor, în baza unei analize de risc. Au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, într-un spaţiu special amenajat în podeaua maşinii, 4.950 de pachete cu ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 3.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Şi în acest caz, autoturismul în valoare de 8.300 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul PF Sighetu Marmaţiei, Maramureş, pe timpul executării misiunii de control a frontierei au descoperit mai multe colete ce conţineau ţigări de contrabandă. Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, au rezultat 6.000 de pachete ţigări, de provenienţă ucraineană. Ţigările, valoarând 70.200 lei, au fost ridicate pentru confiscare.Acum se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentarea activităţii infracţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb