"Secom" aduce pe piaţa locală produse pentru detoxifiere

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 14 august 2009

"Secom" companie ce activează pe piaţa produselor parafarmaceutice, pe segmentul de suplimente alimentare, este unic importator a 9 branduri de produse naturale care acoperă o gamă largă de afecţiuni. În acest sens, compania a adus, recent, pe piaţa locală, trei produse pentru detoxifierea principalelor organe care acumulează şi elimină toxine: "TotalCleanse Liver" - destinat ficatului, "TotalCleanse Kidneys" - detoxifiant pentru rinichi, iar "TotalCleanse Colon" este soluţia unui colon sănătos.

Specialiştii companiei, explică printr-un comunicat remis redacţiei, că produsele sunt 100% naturale şi ajută la îndepărtarea efectelor negative cauzate de o alimentaţie nesănătoasă, de poluare şi de celelalte lucruri dăunătoare care ne slăbesc sistemul imunitar.

Detoxifierea este denumită ca fiind purificarea sângelui sau curăţarea organismului, se practică în aşa fel încât eliminarea toxinelor să se facă prin organele ce conţin canale de eliminare a acestora.

Ficatul, rinichii şi colonul sunt cele mai importante organe care acumulează toxine, blocând apoi funcţionarea normală a organismului.

Ficatul are de îndeplinit până la 500 de funcţii, având un rol cheie în transformarea substanţelor chimice în substanţe ne-toxice. Aceste transformări sunt făcute cu ajutorul unor enzime care minimalizează gradul de toxicitate al substanţelor, aceste enzime fiind secretate de ficat. Ca să ne putem proteja corespunzător de aceste toxine care ne invadează permanent organismul, ficatul trebuie să fie în perfectă stare. Datorită faptului că acesta joacă nenumărate roluri în a ne proteja sănătatea, când este supraîncărcat, pot apărea anumite probleme de sănătate legate de funcţiile acestuia: producere mai slabă de energie, dereglarea glicemiei sau dereglări hormonale. Chiar anumite dereglări hormonale sunt răspunzătoare de supraîncărcarea ficatului. O varietate de toxine suprimă funcţionalitatea enzimelor produse de ficat. O parte din aceste probleme pot fi înlăturate cu "TotalCleanse Liver" de la Secom. Produsul este distribuit la preţul de 97 RON.

Alte organe importante care captează toxinele, dar care au de asemenea canale prin care cu ajutorul detoxifierii le pot elimina, sunt rinichii - organe vitale în procesul de detoxifiere a organismului. Rolul principal al rinchilor este excreţia, realizată prin filtrarea sângelui, eliminarea prin urină a substanţelor inutile sau dăunătoare, produse de organismul propriu sau luate din mediul exterior. Însă dacă aceste organe nu mai fac faţă şi sunt supraîncărcate cu substanţe nocive, toate aceste funcţii pe care în condiţii optime le îndeplineşte, acum vor fi încetinite sau chiar blocate. "TotalCleanse Kidneys" - detoxifiantul pentru rinichi este distribuit la preţul de 67 RON.

Cel de-al treilea organ important în acest proces de detoxifiere este colonul. O vorbă medicală ne spune că "sănătatea începe de la colon". Afirmaţia porneşte de la faptul că acest organ este principalul canal de detoxifiere a organismului. Îngrijorările privind protejarea şi găsirea unor metode de curăţare a colonului pornesc de la faptul că mai mult de 20% din populaţie suferă de constipaţie şi de sindrom al colonului iritabil, mai ales că de multă vreme în alimentaţia noastră fibrele nu ocupă un rol important. Alimentele procesate precum făina sau orezul, produsele de tip fast-food sau mâncarea semi-preparată duc la inhibarea procesului normal de detoxifiere a organismului. Acest fel de produse sunt sărace în fibre şi conţin doze importante de substanţe nesănătoase cum sunt conservanţii sau grăsimile saturate. Toate acestea contribuie la îngreunarea funcţionalităţii colonului. Foarte multe boli se declanşează din cauza unui colon nesănătos, datorită faptului că toxinele stagnează în organism şi se înmulţesc. Soluţia pentru un program de detoxifiere în acest caz, este "TotalCleanse Colon" distribuit de "Secom" la preţul de 52 RON, mai specifică comunicatul.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb