UNTRR solicită deschiderea traficului pentru vehiculele comerciale pe DN7

E.D.
Companii #Transporturi / 22 august 2014

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită Ministerului Transporturilor urgentarea lucrărilor şi deschiderea traficului pentru vehiculele comerciale pe DN7, între localităţile Piteşti - Râmnicu Vâlcea, sector de drum care este parte a Coridorului de Transport Pan - European IV, se arată într-un comunicat remis astăzi redacţiei.

"Restricţia de circulaţie pentru acest sector de drum naţional şi european, comunicată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pe 31.07.2014 şi menţinută prin comunicatul din 02.08.2014 pentru vehiculele comerciale de marfă peste 7,5 tone, aduce grave prejudicii atât transportatorilor rutieri de marfă, cât şi economiei naţionale, având în vedere faptul că oraşul Piteşti este un centru economic important pentru România, o adevărată capitală a exportului românesc şi a industriei auto", se arată în comunicatul citat.

Potrivit UNTRR, există o diferenţă foarte mare, de peste 100 km între ruta uzuală şi varianta ocolitoare indicată de CNADNR pentru vehiculele comerciale de peste 7,5 tone pe sensul Piteşti - Rm. Vâlcea.

"Diferenţa foarte mare, de peste 100 km, între ruta uzuală şi varianta ocolitoare indicată de CNADNR pentru vehiculele comerciale de peste 7,5 tone pe sensul Piteşti-Rm. Vâlcea, respectiv Piteşti - DN 65 - Slatina - Găneasa - intersecţie DN 64 - Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea, conduce la o majorare semnificativă a costurilor directe ale firmelor de transport rutier cu motorina (35 litri suplimentar minim) şi cu uzura vehiculelor, dar şi la o creştere cu până la 2 ore a timpului de deplasare între cele 2 localităţi, în condiţiile în care durata de condus zilnică a unui şofer profesionist în UE nu depăşeşte 9 ore. Prin introducerea acestei restricţii, transportatorii rutieri care activează în această zonă sunt direct afectaţi, pentru că nu se admite nici accesul camioanelor către propriile puncte de lucru ale firmelor din judeţul Argeş (situate în zona restricţionată)", se mai spune în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb