ZIARUL BURSA

06 august 2006

Investiţii de peste 9 milioane de euro la "Arctic" Găeşti

Monica MăgureanuCompanii / 6 august 2006 /

Producătorul de frigidere "Arctic" Găeşti va derula, anul acesta, un program de investiţii de peste 32 milioane RON (9,1 milioane de euro), din care 7,7 milioane de euro vor merge către dezvoltarea capacităţii de producţie, implementarea sistemelor de calitate, achiziţia unor noi utilaje de producţie de ultimă generaţie, iar 1,4 milioane de euro vor fi alocaţi dezvoltării logistice a companiei, construcţiei de clădiri şi depozite.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

24 PUD-uri aprobate în sectorul 4 din Bucureşti

Emilia OlescuCompanii / 6 august 2006 /

Consiliul Local al sectorului 4 din Capitală a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, un număr de 23 de planuri urbanistice de detaliu (PUD), pentru realizarea unor construcţii pe raza sectorului.

BVB SIF-urile revin în forţă

George ConstantinescuPiaţa de Capital / 6 august 2006

Bursa a început şedinţa de ieri cu toţi indicii în creştere. Indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare (BET FI) a revenit la nivelul înregistrat în şedinţa de marţi (44.431 puncte), apreciindu-se cu două procente în şedinţa de ieri.

CNVM epurează piaţa de capital

George ConstantinescuPiaţa de Capital / 6 august 2006 /

Cu toate că nu s-au realizat transferuri de ani de zile cu acţiunile societăţilor "Banca Turco Română", "Eurofinances" şi "Hitrom" Vaslui, CNVM a acţionat abia acum, retrăgându-le de la tranzacţionarea pe piaţa valorilor...

Municipiul Iaşi va avea un nou PUG

Doru Mocanu, IaşiCompanii / 6 august 2006 /

Municipiul Iaşi are nevoie de un nou Plan Urbanistic General (PUG), din cauza dezvoltării, din ultimii ani, a ariei urbane, a anunţat Constantin Neculau, viceprimar al Iaşiului.

Monstruoasa competiţie

Cornel CodiţăEditorial / 6 august 2006

Cornel Codiţă

Episodul confruntării dintre Preşedinte şi Parlament, autoritatea supremă a puterii democratice, în legătură cu demisiile şefilor serviciilor de informaţii, tinde să fie tratat de politicieni ca un simplu joc mediatic, o hîrjoană la vreme de...

Relaţia francizor-francizat (III)

Corina Driga,franchise consultant imooffice@gmail.com www.fbb.roCompanii / 6 august 2006 /

Prima etapă parcursă de relaţia între francizor şi francizat, la fel ca prima etapă de viaţă a unităţii francizate este cea în care cei doi se întâlnesc şi fac cunoştinţă.

"Iproeb" Bistriţa rămâne listată

C.V.Piaţa de Capital / 6 august 2006 /

Consiliul de Administraţie "Iproeb" Bistriţa (simbol IPRU) a convocat AGEA societăţii în data de 28 august pentru a le aduce la cunoştinţă acţionarilor că hotărarea din data de 30.06.2006, privind retragerea de la tranzacţionare s-a luat...

Nu e necesară o intervenţie pe piaţa grâului

Politică / 6 august 2006

Producătorii şi procesatorii din industria de morărit şi panificaţie au convenit, joi, în cadrul Consiliului pe produs la cereale, că nu e necesară o intervenţie pe piaţa grâului, decizia urmând a fi luată săptămâna viitoare de Ministerul...

Vântu modelează România

MAKEPolitică / 6 august 2006

Adeptul lui Felix, ministrul economiei Codruţ Şeres, a compus un proiect de privatizare a "Petrom"-ului, împotriva lui Sorin Ovidiu Vântu, în mod special.

PIAŢA VALUTARĂ Leul şi-a continuat aprecierea

Bănci-Asigurări / 6 august 2006 /

Moneda naţională a continuat să se aprecieze şi ieri. În deschiderea şedinţei de tranzacţionare de joi, un euro era cotat la 3,5370 lei la cumpărare şi 3,5420 lei la vânzare, în creştere cu 0,0100 unităţi sub nivelul de deschidere de miercuri.

Piaţa imobiliară din Orşova a explodat

R.P.Companii / 6 august 2006

Preţurile locuinţelor din Orşova, judeţul Mehedinţi, au crescut în decurs de o lună, de două sau trei ori, potrivit primarului localităţii, Constantin Negulescu, citat de Rompres.

"Plus Discount" România promovează brandul "Booster"

Crina ManoleCompanii / 6 august 2006 /

"Plus Discount" România, divizie a grupului german "Tengelmann", organizează în aceas-tă perioadă, la un club din Mamaia, evenimentul "Comboostia", menit să prezinte tinerilor băutura energizantă marca Plus BOOSTER.

Benzinărie mobilă "Rompetrol Express"

R.P.Companii / 6 august 2006

Rompetrol Downstream - divizia de retail a Grupului Rompetrol, în parteneriat cu Rominserv - contractorul general al Grupului, au lansat ieri, la Vidra (jud. Ilfov), "Rompetrol Express" - prima staţie mobilă de distribuţie a carburanţilor.

Admiterea la Bursă ar putea deveni mai ieftină

Cătălin BălanPiaţa de Capital / 6 august 2006 /

Costurile şi durata mare a procesului de listare determină societăţile comerciale să nu fie atrase de piaţa de capital, deşi finanţarea prin intermediul acestei pieţe le poate spori în mod considerabil câştigurile propriilor afaceri, spune...

ALBA: Companie pentru administrarea imobilelor

M.M.Companii / 6 august 2006 /

Consiliul Judeţean Alba împreună cu Consiliul Local al Municipiului Blaj au pus bazele societăţii comerciale "Parc Industrial Blaj - Alba" SA, care are ca obiect de activitate administrarea imobilelor din zonă, pe bază de tarife sau contract.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo