ZIARUL BURSA

30 martie 2010
Ediţia din 18.09.2024

Bursa voucherelor "Rabla"

COSMINA CAPALĂUCompanii / 30 martie 2010

Dacă prin demararea programului "Rabla", statul urmăreşte "curăţarea" străzilor de maşini vechi şi impulsionarea revenirii pieţei auto, unii proprietari de autoturisme au cu totul alt obiectiv: îşi predau maşinile pentru a obţine vouchere pe care, ulterior, le vând sub preţul real celor care chiar intenţionează să achiziţioneze o maşină prin programul naţional de înnoire a parcului auto sau intermediarilor care s-au specializat în colectarea şi revânzarea acestor tichete.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU OBLIGAŢIUNILE PRIMĂRIILOR CARE INTRĂ ÎN FALIMENT Obligaţiunile municipale sunt garantate de patrimoniul primăriilor

IZABELA SÎRBUPiaţa de Capital / 30 martie 2010

Primul faliment al unui oraş din ţara noastră, respectiv Aninoasa din judeţul Hunedoara, care, din cauza datoriilor imense, a intrat în incapacitate de plată, a ridicat întrebări şi despre modul în care celelalte primării îşi vor respecta obligaţiile faţă de investitorii care au achiziţionat obligaţiuni emise de acestea.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Piaţa de retail va reveni pe creştere în 2011-2012

F.A.Companii / 30 martie 2010

Piaţa de retail din România va coborî cu 2,3% în 2010, al doilea an consecutiv de scădere, la 190 miliarde lei (46,9 miliarde euro), potrivit unei studiu al firmei poloneze de cercetare PMR, care estimează o revenire a industriei în 2011-2012.

Ştefan Filipaş: "Eu am clienţii mei, pe care îi cunosc şi în care am încredere şi cărora le mai vând în rate. Prin programul < Rabla > la pantofi iniţiez o promoţie numai în perioada Sărbătorilor de Paşti".

Un pantofar din Arad va derula programul "Rabla" la pantofi

PAULA BULZAN, ARADCompanii / 30 martie 2010 /

Un pantofar din Arad, care deţine şi un atelier de producţie de pantofi, a iniţiat programul "Rabla" la pantofi cu scopul de a-i ajuta pe cei care nu îşi permit să-şi cumpere o pereche de încălţăminte nouă, de sărbători.

Şeful FMI vine, astăzi, în Parlament

Şeful FMI vine, astăzi, în Parlament

C.D.Macroeconomie / 30 martie 2010 /

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Khan, se va adresa, astăzi, plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, pe tema viziunii economice a României.

PSD depune, mâine, o moţiune pe Transporturi

F.A.Politică / 30 martie 2010

PSD va depune, cel mai probabil, miercuri, la Senat, moţiunea simplă vizând domeniul Transporturilor, a anunţat preşedintele partidului, Victor Ponta, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al formaţiunii.

Sfârşitul comunei socialiste

Cătălin AvramescuEditorial / 30 martie 2010

Cătălin Avramescu

În zilele noastre, Sointula e un sătuc izolat de pe insula Malcolm, lângă coasta de Vest a Canadei. Are abia 800 de locuitori, un muzeu şi un singur magazin.

SSIF "Broker" îşi înjumătăţeşte capitalul

C.P.Piaţa de Capital / 30 martie 2010

Acţionarii SSIF "Broker" (simbol BRK) au aprobat, vineri, reducerea capitalului social al companiei la 72,36 milioane de lei, prin păstrarea numărului de acţiuni existente în circulaţie (289.471.681 acţiuni) şi diminuarea valorii nominale...

SIBIU Record pe acţiunile Sibex

Decebal N. Todăriţă Piaţa de Capital / 30 martie 2010

La Bursa din Sibiu, în prima şedinţă a săptămânii, principalul "furnizor" de lichiditate a fost segmentul spot al pieţei care s-a aflat de această dată în lumina reflectoarelor chiar mai mult decât segmentul derivatelor, de obicei...

AOAR cere verificarea investiţiilor E.ON şi GDF Suez

(A.T.)Companii / 30 martie 2010 /

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Româ­nia (AOAR) apreciază ca fără scuză şi indecentă cererea de creştere nejustificată a preţurilor de furnizare a gazelor naturale cu 17% şi a energiei electrice cu 5% în 2010, arată un comunicat remis redacţiei.

CEC Bank reduce dobânzile la credite

(F.A.)Bănci-Asigurări / 30 martie 2010

CEC Bank reduce, începând cu 1 aprilie, dobânda de bază aplicată împrumuturilor în lei cu 0,5 puncte procentuale şi celor în euro cu 0,35 puncte, la 6,9% pe an, a anunţat, ieri, instituţia de credit.

Euro pare să îşi revină

Euro pare să îşi revină

Alina VasiescuInternaţional / 30 martie 2010

Moneda europeană şi-a continuat, ieri, aprecierea faţă de dolar, începută vineri, după ce liderii din zona euro s-au înţeles să sprijine Grecia, cu implicarea Fondului Monetar Internaţional.

REVISTA PRESEI - 30.03.2010

Willy HomnerRevista Presei / 30 martie 2010

ADEVĂRUL 

Clanurile din universităţi: unele tăiate, altele lasate

Noua lege a educaţiei interzice ca rudele şi afinii de până la gradul doi să mai ocupe funcţii în universităţi, dar uită de soţ şi soţie. Tatăl cu fiul sau fiica, socrul cu...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 30.03.2010

Alina VasiescuRevista Presei / 30 martie 2010

Financial Times

"Banca rea" din Irlanda devine operaţională

În Irlanda începe, astăzi, să opereze o nouă "bancă rea", care va avea active toxice de 81 de miliarde de euro - credite imobiliare neperformante rezultate în...

Şeful FMI, vizită fulger la Bucureşti

Bursa30 martie 2010 /

Dominique Strauss-Kahn, şeful FMI efectuează astăzi o scurtă vizită la Bucureşti, dar în care oficialul FMI se întâlneşte atât cu premierul Emil Boc, cu preşedintele Traian Băsescu, cât şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu şi guvernatorul BNR.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo