ZIARUL BURSA

25 noiembrie 2016
Ediţia din 15.08.2024
Allianz a achiziţionat 30% din acţiunile E.ON Distribuţie România

ALERTAllianz a achiziţionat 30% din acţiunile E.ON Distribuţie România

S.A.Companii / 25 noiembrie 2016

Actualizare 15:58

E.ON a încheiat cu acord cu Allianz Capital Partners (ACP) pentru vânzarea a 30% din acţiunile E.ON Distribuţie România. Finalizarea tranzacţiei este estimată pentru sfârşitul lui Decembrie 2016 /Ianuarie 2017, potrivit reprezentanţilor E.ON.

Actualizare 15:03

Grupul Allianz a anunţat încheierea unui acord între Allianz Capital Partners şi Grupul E.ON pentru a achiziţiona un pachet de 30% din E.ON Distribuţie România, operatorul de reţea de energie electrică şi de distribuţie a gazelor naturale, ce acoperă judeţele din partea de nord a României, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Allianz Capital Partners.

Surse din ASF: "Declaraţia lui Anghel despre preţul MedLife - în zona manipulării"

LUCIAN ANGHEL, BVB: "VALOAREA DE PIAŢĂ MEDLIFE - 170 - 200 MILIOANE EURO" Surse din ASF: "Declaraţia lui Anghel despre preţul MedLife - în zona manipulării"

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 25 noiembrie 2016

Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, este primul oficial care a avansat, ieri, o cifră estimativă pentru oferta MedLife -170 - 200 milioane euro, în condiţiile în care compania a făcut numai un anunţ preliminar, iar intermediarii nu au prezentat încă un prospect, care va trebui aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Surse din cadrul ASF consideră că declaraţia sa este "în zona manipulării de piaţă".

"Guvernul Cioloş se raportează la dorinţele grupurilor de interese străine"

MARIUS DUNCA, PREŞEDINTELE PSD BRAŞOV, CANDIDAT PENTRU SENAT: "Guvernul Cioloş se raportează la dorinţele grupurilor de interese străine"

A consemnat Emilia OlescuBănci-Asigurări / 25 noiembrie 2016

Guvernul Cioloş se raportează la dorinţele grupurilor de interese străine, este de părere Marius Alexandru Dunca, preşedintele PSD Braşov, candidat pentru funcţia de senator. Domnia sa şi-a propus să-şi continue obiectivele pe care le avea în calitate de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), considerând, de asemenea, că este necesară o resetare a clasei politice.

Acţionarii Nuclearelectrica vor discuta schimbarea conducerii

LA CEREREA FONDULUI PROPRIETATEA, Acţionarii Nuclearelectrica vor discuta schimbarea conducerii

A.A.Piaţa de Capital / 25 noiembrie 2016

Acţionarii Nuclearelectrica vor discuta, la Adunarea Generală din 9 decembrie, propunerea de aprobare a organizării procedurii de selecţie a membrilor consiliului de administraţie al societăţii de către autoritatea publică tutelară (i.e. Ministerul Energiei) în conformitate cu prevederile art. 29 din OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, la solicitarea Fondului Proprietatea, conform convocatorului completat, transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, faţă de euro

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, faţă de euro

A.V.Internaţional / 25 noiembrie 2016

Moneda americană, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pieţele externe, până la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni faţă de dolar, după ce, în ziua precedentă, administraţia a publicat unele date care arată că expansiunea economică a SUA se menţine "intactă", ceea ce susţine cazul unei viitoare majorări a dobânzilor.

Executor din Craiova, trimis în judecată pentru 10 infracţiuni de abuz în serviciu

Executor din Craiova, trimis în judecată pentru 10 infracţiuni de abuz în serviciu

Andreea PopescuAnticorupţie / 25 noiembrie 2016

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au anunţat, astăzi, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a lui Romeo Costinel Drăgan, la data faptelor executor bancar şi judecătoresc din Craiova, fiind acuzat de comiterea a zece infracţiuni de abuz în serviciu, şase dintre acestea în formă continuată, potrivit unui comunicat al DNA remis redacţiei.

CNU - Sucursala Feldioara

117 salariaţi ai Uzinei R Feldioara vor fi disponibilizaţi

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 25 noiembrie 2016

117 de salariaţi ai Uzinei R de la Feldioara a Companiei Naţionale a Uraniului vor fi disponibilizaţi, după ce Giuvernul a alocat 101.426 lei pentru asigurarea plăţilor compensatorii pentru 332 de salariaţi disponibilizaţi de la CNU.

"Cauza României, susţinută neadecvat la Bruxelles"

PRO AGRO, DESPRE LEGEA DE COMERCIALIZARE A PRODUSELOR AGRICOLE: "Cauza României, susţinută neadecvat la Bruxelles"

Companii / 25 noiembrie 2016

Federaţia Pro Agro îşi exprimă îngrijorarea faţă de poziţia Comisiei Europene cu privire la modificările aduse Legii 321/2009 privind comercializarea produselor agricole, dar mai ales de modul în care factorii de decizie din România au ales să trateze acest subiect extrem de important, se arată într-o scrisoare deschisă transmisă ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, şi premierului Dacian Cioloş.

Sectorul public din Grecia, în grevă

Sectorul public din Grecia, în grevă

A.V.Internaţional / 25 noiembrie 2016

Angajaţii din sectorul public din Grecia au declanşat, ieri, o grevă prin care au protestat faţă de reformele din domeniul muncii şi pensiilor, dar şi faţă de vânzările de active de stat pe care autorităţile de la Atena le-au convenit cu creditorii internaţionali în schimbul asistenţei financiare.

Conducerea "Lufthansa" nu cedează presiunilor piloţilor

Conducerea "Lufthansa" nu cedează presiunilor piloţilor

V.R.Internaţional / 25 noiembrie 2016

Actualizare 08:14 Greva piloţilor de la Lufthansa se va prelungi până sâmbătă

Sindicatul piloţilor Vereinigung Cockpit (VC) a anunţat că greva de la Lufthansa va fi prelungită cu încă 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie afectate toate zborurile pe distanţe lungi cu plecare din Germania, informează agenţia DPA.

-----------

Conducerea companiei aeriene germane "Deutsche Lufthansa" AG consideră că trebuie să reziste solicitărilor şi presiunilor făcute de piloţii care au intrat în grevă la data de 23 noiembrie, ca să poată derula în continuare programul de reducere a costurilor.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 25 Noiembrie 2016

MACRO NEWSLETTER 25 Noiembrie 2016

Internaţional / 25 noiembrie 2016

Comenzile pentru bunuri durabile din SUA au crescut peste aşteptări în octombrie 2016, cu o rată lunară de 4,8%, după o creştere de 0,4% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a menţinut la 2,1%.

Sculptorul Dan Gavris.

Contemporani vechi şi noi

MARIUS TIŢAInvestiţii Personale / 25 noiembrie 2016

Uneori, vorbind despre pictorii din zilele noastre, sunt întrebat dacă respectivul este din ăla. Din care ăla, întreb eu revoltat că s-ar putea să mă aflu în faţa unui caz de discriminare sexuală, etnică, politică sau chiar socială. Nicidecum,...

FRC sprijină antreprenorii români

Companii / 25 noiembrie 2016

Contragarantarea este un instrument financiar care reduce costul creditării pentru IMM-uri şi riscul finanţatorului, a declarat, recent, preşedintele directoratului Fondului Român de Contragarantare (FRC), Carmen Radu.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo