ZIARUL BURSA

20 septembrie 2017
Firma luxemburgheză Tonescu Finance, deţinută de o fundaţie olandeză, între cesionarii creditelor BCR

Firma luxemburgheză Tonescu Finance, deţinută de o fundaţie olandeză, între cesionarii creditelor BCR

Bănci-Asigurări / 20 septembrie 2017

O firmă înregistrată în Luxemburg - Tonescu Finance SARL - apare ca cesionar al mai multor credite de la Banca Comercială Română (BCR), conform informaţiilor publicate în dosarele de insolvenţă şi în procesele din instanţă.

În contextul în care ziarul "BURSA" a scris, luni, că ANAF a impus BCR obligaţii de plată suplimentare de peste 100 de milioane de lei, după ce a controlat banca, găsind probleme la cesiunile de credite neperformante, un cititor ne-a semnalat că o parte dintre aceste împrumuturi au fost vândute către Finance Tonescu Luxembourg, cititorul legând această firmă de Florin Tonescu, verişorul primar al omului de afaceri Florin Pogonaru, fost membru în Consiliul de Supraveghere al BCR.

"Demetriade şi Andrei mi-au sugerat că Tarom trebuie să plece către o companie arabă"

EUGEN DAVIDOIU, FOSTUL DIRECTOR GENERAL AL TAROM, ACUZĂ: "Demetriade şi Andrei mi-au sugerat că Tarom trebuie să plece către o companie arabă"

ANCUŢA STANCIUCompanii / 20 septembrie 2017

Există grupuri de interese care doresc să intre în conducerea Tarom, acestea fiind susţinute oarecum din interiorul companiei, a declarat, ieri, Eugen Davidoiu, fostul director general al companiei Tarom, prezent la audierile de la Comisia de Infrastructură şi Transporturi din Camera Deputaţilor pe subiectul Tarom.

"Fondul Proprietatea" a vândut 2,56% din "OMV Petrom" la preţul de 0,2750 lei/acţiune

UPDATE/ PRIN PLASAMENT PRIVAT ACCELERAT "Fondul Proprietatea" a vândut 2,56% din "OMV Petrom" la preţul de 0,2750 lei/acţiune

A.A.Piaţa de Capital / 20 septembrie 2017

Actualizare 19:16

"Fondul Proprietatea" (FP) a vândut, astăzi, printr-o ofertă de plasament privat accelerat, un număr de 1,454 miliarde de acţiuni (2,56%) din "OMV Petrom" (SNP), tranzacţia ridicându-se la valoarea de aproape 400 milioane de lei, potrivit unui raport al FP, trimis Bursei de Valori Bucureşti.

-------------

Fondul Proprietatea (FP) a lansat, ieri, o ofertă de plasament privat accelerat adresată investitorilor instituţionali pentru cel puţin 2,56% din Petrom (plecând de la 1,454 miliarde acţiuni existente în OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Dragnea şi Grindeanu au participat personal la intrarea celor două avioane în flota Tarom .

AERONAVELE, ACHIZIŢIONATE ÎN LEASING DE AUTORITĂŢI CU PESTE 45 MILIOANE DE DOLARI, ERAU DESTINATE UNEI COMPANII LOW COST DIN TURCIA Tarom a plătit 120.000 dolari pentru decaparea şi re-vopsirea aeronavelor Boeing în Marea Britanie

Companii / 20 septembrie 2017

Cele două aeronave Boeing 737-800 (noua generaţie) pe care le-a achiziţionat Tarom, în acest an, prin leasing operaţional, au fost vopsite în Marea Britanie, întrucât acestea erau, iniţial, destinate companiei Pegasus din Turcia, care avea alte culori decât cele ale Tarom.

O victorie fără viitor

O victorie fără viitor

CORNEL CODIŢĂEditorial / 20 septembrie 2017

CORNEL CODIŢĂ

Duminică, Germania va merge la urne pentru a stabili structura puterii pentru următorii patru ani. Paradoxal, pe cît de important este acest "jucător" pe tabla politicii din Europa şi chiar dincolo de graniţele ei, pe atît de puţin interes manifest există pentru rezultatele acestor alegeri.

Bilka a plătit 5,5 milioane de euro pentru Hidromecanica 2

Bilka a plătit 5,5 milioane de euro pentru Hidromecanica 2

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 20 septembrie 2017

Compania braşoveană BILKA, care activează pe piaţa de acoperişuri, a achiziţionat platforma Hidromecanica 2 şi totodată, a demarat un plan investiţional care se ridică la 20 milioane de euro şi se va desfăşura în perioada 2017 - 2020.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 20 Septembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 20 Septembrie 2017

Internaţional / 20 septembrie 2017

Indicele ZEW al încrederii investitorilor în economia Germaniei a crescut peste aşteptări în septembrie 2017, până la 17, de la 10 în luna precedentă, în condiţiile în care indicele situaţiei curente a crescut cu 1,2 puncte, până la 87,9.

Lanţul Toys "R" Us şi-a declarat insolvenţa

Internaţional / 20 septembrie 2017

Toys "R" Us , cel mai mare lanţ de magazine de jucării din SUA, s-a declarat luni seară în insolvenţă, dovadă a dificultăţilor cu care se confruntă sectorul tradiţional de distribuţie ca urmare a exploziei comerţului online, informează...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo