Comerţ

14 iunie 2021
Mihai Ionescu

VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / MIHAI IONESCU, PREŞEDINTELE ANEIR:"Avem nevoie de o sumă care se pierde după virgulă, în limbajul celor de la finanţe"

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 26 februarie 2021

Singura speranţă a exportatorilor, în situaţia actuală, este adoptarea amendamentului depus la Legea bugetului de stat, care să "aducă lucrurile la normalitate", susţine Mihai Ionescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) şi co-preşedinte al Consiliului de Export, explicând: "Amendamentul care s-a făcut la sugestia noastră de către fostul ministru al Economiei Ştefan Radu Oprea precizează clar că sursa bugetului nu va încărca deficitul bugetar, ci va fi din redistribuirea fondurilor alocate Ministerului Economiei, care sunt aproape de trei ori mai mari faţă de cele de anul trecut.

Costică T. Mustaţă

VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTELE CCIB:"Dacă nu vom fi prezenţi la târguri şi expoziţii internaţionale, nu vom exista"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 26 februarie 2021

"O economie se poate dezvolta prin exporturi active" 

Ţara noastră trebuie să fie prezentă pe pieţele internaţionale, să participe la târguri şi expoziţii, declară Costică T. Mustaţă, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), atrăgând atenţia că, în caz contrar, cei care ştiu ceva despre România "vor uita", iar companiile noastre nu vor mai găsi alţi parteneri externi.

Cris­tian Pârvan

VIDEOCONFERINŢA BURSA "EXPORTURILE, ÎN PRIMUL RÂND!" / CRISTIAN PÂRVAN, PREŞEDINTELE PIAROM:"Ministerul Economiei «străluceşte» prin absenţa la această dezbatere"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 26 februarie 2021

"România nu a dat deloc importanţă, în ultimii 30 de ani, producţiei de bunuri locale" 

România nu a dat deloc importanţă, în ultimele trei decenii, producţiei de bunuri şi încercării de a acoperi cât mai bine cerinţele de consum ale populaţiei şi pieţei interne, a declarat Cris­tian Pârvan, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România (PIAROM). Printre altele, Pârvan a evidenţiat absenţa Ministerului Economiei de la această dezbatere şi a blamat lipsa de analize şi de strategie pentru export a Ministerului. Preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România a afirmat de asemenea că autorităţile habar nu au ce se produce în România.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Balanţa comercială româno-austriacă, mai mare cu 14%

Balanţa comercială româno-austriacă, mai mare cu 14%

I.T.Miscellanea / 10 septembrie 2018 /

Exporturile României către Austria au crescut cu aproape 10% în primele cinci luni ale anului, comparativ cu perioada similară din 2017, ajungând la 600,91 milioane de euro, în timp ce exporturile Austriei în ţara noastră au urcat cu 16%,...

Penny Market estimează afaceri mai mari cu 13% în acest an

Penny Market estimează afaceri mai mari cu 13% în acest an

D.I.Companii / 18 aprilie 2018

Retailerul Penny Market, parte a grupului german Rewe, a raportat o cifră de afaceri de aproape 3 miliarde lei în anul calendaristic 2017, cu 17% mai mult în comparaţie cu 2016, iar pentru acest an estimează afaceri mai mari cu 12-13% şi şi-a...

<< mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo