Comunicate de presă

22 martie 2021
România trebuie să mai investească 24,5 miliarde de euro în infrastructura de apă şi canalizare pentru a atinge standardele europene

APC: România trebuie să mai investească 24,5 miliarde de euro în infrastructura de apă şi canalizare pentru a atinge standardele europene

Comunicate de presă / 22 martie 2021

Cea mai scumpă apă din ţară, 5,69 lei/mc, furnizată în sistem centralizat de către un operator regional o plătesc consumatorii din Vaslui. Cea mai ieftină apă din ţară, 3,70 lei/mc, furnizată în sistem centralizat de către un operator regional o plătesc consumatorii din Sibiu. Bucureştenii plătesc la Apa Nova 3,93 lei pentru un metru cub de apă potabilă. Ploieştenii plătesc la Apa Nova 2,91 lei pentru un metru cub de apă potabilă. Numai 7 din 10 gospodării din România beneficiază de serviciul centralizat de alimentare cu apă. Numai una din două gospodării din România beneficiază de serviciul centralizat de canalizare. În ultimii 20 de ani România a cheltuit 7 miliarde euro pentru infrastructura de apă şi canalizare. România trebuie să mai investească 24,5 miliarde de euro în infrastructura de apă şi canalizare pentru a atinge standardele europene. România va reuşi abia în următorii 30 de ani să atingă standardele europene în materie de alimentare cu apă şi canalizare pentru toată populaţia ţării, conform unui comunicat de presă remis de APC.

Efectul pandemiei: atacurile împotriva protocoalelor de acces la distanţă continuă să crească

KASPERSKY: Efectul pandemiei: atacurile împotriva protocoalelor de acces la distanţă continuă să crească

Comunicate de presă / 22 martie 2021

La mijlocul lunii martie a anului trecut, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat oficial că lumea se confruntă cu o pandemie, iar ţările s-au grăbit să adopte măsuri pentru stoparea răspândirii. O măsură populară de combatere a pandemiei a fost trecerea companiilor la munca la distanţă. Cu toate acestea, având puţin timp la dispoziţie pentru a face tranziţia, multe companii nu au avut timp să adopte măsuri adecvate de securitate, în acest fel fiind vulnerabile la o serie de noi riscuri asupra securităţii. Unul dintre cele mai frecvente riscuri a fost reprezentat de atacurile împotriva protocoalelor utilizate de angajaţi pentru a accesa de la distanţă resursele corporative, conform unui comunicat trimis redacţiei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
TBI Bank intră pe piaţa din Lituania

TBI Bank intră pe piaţa din Lituania

Comunicate de presă / 16 martie 2021

TBI Bank, creditorul phygital cu operaţiuni principale în Bulgaria şi România şi operaţiuni bancare în Germania, Suedia, Danemarca şi Polonia, intră acum pe piaţa din Lituania, conform unui comunicat remis redacţiei.

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo