Energie

14 martie 2021
"Hidrogenul - revoluţia viitorului în sectorul energetic"

IULIAN IANCU, PREŞEDINTE CNR-CME:"Hidrogenul - revoluţia viitorului în sectorul energetic"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 12 martie 2021

Iulian Iancu: "UE propune un nou regulament energetic şi noi coridoare de transport: 4 pentru energie electrică, 4 pentru gaze şi unul, în continuare, pentru petrol" 

Iulian Iancu: "UE propune un nou regulament energetic şi noi coridoare de transport: 4 pentru energie electrică, 4 pentru gaze şi unul, în continuare, pentru petrol"

Hidrogenul reprezintă revoluţia viitorului în sectorul energetic, iar România trebuie să valorifice la maximum toate oportunităţile puse la dispoziţie de planurile şi instrumentele de finanţare ale Uniunii Europene, a declarat, ieri, Iulian Iancu, preşedintele Consiliului Mondial al Energiei - Comitetul Naţional Român (CNR-CME), în cadrul unei dezbateri organizate de instituţie. Iancu, care a fost preşedinte al Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor din partea PSD pentru mulţi ani, a afirmat de asemenea că Marea Neagră are un potenţial energetic în eolian de 70 de GW şi că Transelectrica trebuie să-şi revizuiască "rapid" viziunea de dezvoltare.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Masa critică a liberalizării

Masa critică a liberalizării

Laurenţiu MitracheZiarul BURSA #Miscellanea / 10 februarie 2021

Pensionar fiind şi supraevaluând subiectiv şi pur emoţional, în ciuda prelungitei sale agonii, valoarea leului, nu m-am îndurat să plătesc două sute de lei pentru a cumpăra cea mai recentă ediţie a "top-ului" firmelor din România. Această...

Niculae Havrileţ

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / NICULAE HAVRILEŢ, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL ENERGIEI"Consumatorii de energie electrică trebuie să iasă din captivitatea serviciului universal"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

"Piaţa liberă nu este un deziderat politic, ci o lege a naturii"  

"Numărul furnizorilor de energie va creşte"

Preocuparea actuală din sectorul energiei electrice este ca toţi consumatorii să treacă pe piaţa concurenţială,...

Zoltan Nagy-Bege

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / ZOLTAN NAGY-BEGE, VICEPREŞEDINTE ANRE:"Scandalul liberalizării pieţei de energie - cauzat de creşterea de preţ, nu de lipsa informării"

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Furnizorii, singurii obligaţi la informarea consumatorilor  

Vicepreşedintele ANRE susţine că obligarea furnizorilor la oferirea celui mai mic preţ existent pe piaţa liberă ar fi echivalat cu o nouă OUG 114

Autoritatea Naţională pentru...

Iulian Harpa

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / IULIAN HARPA, MANAGING PARTNER, HIM PUBLIC AFFAIRS:"Liberalizarea pieţei de energie nu mai suporta amânare, ţinând cont de schimbările rapide de la nivel european"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Liberalizarea pieţei de energie este importantă şi nu era oportun să o mai amânăm având în vedere că procesele şi tendinţele industriilor se schimbă cu rapiditate la nivel european, a declarat Iulian Harpa, Managing Partner, HIM Public Affairs.

Teofil Mureşan

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / TEOFIL MUREŞAN, PREŞEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE E-INFRA:"Focusul consumatorului casnic ar trebui să fie pe preţ"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Focusul consumatorului casnic în contextul liberalizării pieţei de energie electrică ar trebui să fie pe preţul oferit de furnizori, a afirmat Teofil Mureşan, preşedintele Consiliului de Administraţie al E-INFRA, compania care deţine furnizorul...

Ion Lungu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / ION LUNGU, PREŞEDINTELE AFEER:"Consumatorii să fie atenţi la clauzele personalizate din contractele de furnizare"

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Procesul de liberalizare a pieţei de electricitate este o revenire la situaţia de acum doi ani, când au fost făcuţi primii paşi în acest sens, cu unele deosebiri, potrivit lui Ion Lungu, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie Electrică...

Sorin Elisei

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / SORIN ELISEI, DELOITTE ROMÂNIA:"Liberalizarea preţului de achiziţie pentru furnizori nu s-a întâmplat în realitate"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Liberalizarea preţului de achiziţie pentru furnizorii de energie electrică nu s-a întâmplat în realitate, a spus Sorin Elisei, director consultanţă pe energie la Deloitte România. Acesta a precizat că autorităţile au promis un draft de modificare...

Cătălina Popa

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / CĂTĂLINA POPA, DIRECTOR EXECUTIV VÂNZĂRI ELECTRICA:"Liberalizarea pieţei de electricitate a rupt graniţa impusă furnizorilor"

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Liberalizarea pieţei de electricitate a condus la dispariţia unei graniţe impuse furnizorilor, susţine Cătălina Popa, director executiv de vânzări în cadrul Electrica. Domnia sa menţionează că, acum, Electrica Furnizare are ocazia să îşi prezinte...

 Claudia Griech

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / CLAUDIA GRIECH, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT AL E.ON ENERGIE ROMÂNIA:"Liberalizarea pieţei de energie vine cu oportunităţi atât pentru client, cât şi pentru furnizor"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

Liberalizarea pieţei de energie este un lucru dorit şi aşteptat de furnizori pentru că vine cu oportunităţi atât pentru client, cât şi pentru furnizor, a declarat Claudia Griech, director general adjunct al E.ON Energie România.

Bogdan Badea

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / BOGDAN BADEA, PREŞEDINTELE DIRECTORATULUI HIDROELECTRICA:"Anumite zone de interes şi-ar dori să continuăm cu piaţa reglementată"

V.R.Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2021

"Resimţim şi astăzi efectele Ordonanţei 114/2018" 

Apariţia Ordonanţei de urgenţă a guvernului nr. 114/2018 a dus piaţa energiei electrice acolo unde era anterior liberalizării din anul respectiv, spune domnul Bogdan Badea,...

<< mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo