Mircea Neagu este noul Managing Director al Ness România

Doru Mocanu, Iaşi
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iunie 2008

Ness Technologies, Inc., furnizor global de servicii şi soluţii IT, a anunţat numirea lui Mircea Neagu în funcţia de director general la "Ness România", începând cu data de 1 iunie 2008, urmându-i în această funcţie lui Iulius Gabriel Mardarasevici. Conform comunicatului de presă remis de companie, Mircea Neagu s-a alăturat echipei Ness România cu aproape un an în urmă, după o carieră de 10 ani pe o poziţie de top management în cadrul HP România. Gabriel Mardarasevici, unul din fondatorii fostei societăţi ieşene Radix Company, achiziţionată de Ness în 2005, a deţinut functia de Managing Director încă de la intrarea Ness pe piaţa din România. În continuare, Gabriel Mardarasevici va fi responsabil în continuare cu coordonarea şi dezvoltarea de noi oportunităţi de business la nivel regional, pentru România şi Europa de Est.

"A fost o onoare pentru mine să conduc această organizaţie remarcabilă în ultimii 15 ani şi le sunt recunoscător tuturor partenerilor şi angajaţilor pentru ce am realizat împreună", a afirmat Gabriel Mardarasevici. "Sunt foarte încrezător că noul director general va continua să construiască un viitor extrem de promiţător pentru Ness România. În ce mă priveşte, voi continua să sprijin creşterea Ness din noua mea poziţie", a completat fostul director general.

Conform comunicatului men­ţionat, misiunea lui Mircea Neagu este, în principal, aceea de a administra operaţiunile Ness România, de a dezvolta business-ul şi de a sprijini cooperarea la nivel global cu Ness Technologies. El a devenit, de asemenea, membru al echipei de management european al Ness, raportând direct lui Ivan Hru¹ka, Preşedinte Ness Europa. "Sunt foarte încântat că voi putea contribui în continuare la succesul Ness, din noua mea poziţie", a afirmat Mircea Neagu. "Aşa cum am spus întotdeauna, Ness Ro­mânia are un potenţial remarcabil pe piaţa IT din România, confirmat de realizările obţinute în ultimii trei ani de când face parte din familia Ness, şi de implicarea, profesionalismul şi motivaţia echipei", a spus noul Managing Director.

Ness Technologies este un furnizor global de servicii şi soluţii IT create pentru a mări competivitatea şi efi­cienţa clienţilor. Portofoliul de soluţii şi servicii Ness constă în dezvoltarea de produse soft­ware, inclusiv outsourcing offshore şi nearshore, integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicaţii şi consultanţă, precum şi distribuţie de software. Cu 7.800 de angajaţi, Ness îşi desfăşoară activitatea internaţională în 18 ţări şi are dezvoltate numeroase alianţe şi parteneriate în întreaga lu­me.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb