Oracle prezintă resurse noi pentru parteneri la Zilele Oracle PartnerNetwork

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 aprilie 2007

Oracle, cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume, a deschis astăzi itinerariul dedicat partenerilor săi din regiunea EMEA cu evenimentul organizat în Grecia, la Rodos, urmând ca anul acesta să aibă loc şi alte evenimente dedicate partenerilor în Germania, Olanda, Norvegia, Italia, Marea Britanie şi Franţa. Evenimentele fac parte dintr-un program prin care Oracle intenţionează să le ofere partenerilor o imagine aprofundată asupra ofertei sale pentru sectorul SMB şi să explice strategiile Oracle din domeniul tehnologiei, aplicaţiilor şi din zona middleware. Oracle estimează că va intra astfel în legătură directă cu peste 5.000 de parteneri în turul pe care îl organizează anul acesta în Europa. Zilele Oracle PartnerNetwork reprezintă un forum de discuţie pentru parteneri, unde aceştia pot aborda împreună cu Oracle provocările cu care se confruntă pe piaţa tot mai complexă şi mai schimbătoare a sectorului SMB.

Oracle a anunţat ieri, la primul eveniment din cadrul Oracle PartnerNetwork Days, că reţeaua sa de parteneri ISV (independent software vendors) a crescut cu peste 17% în primele trei trimestre ale anului financiar curent, în regiunea EE&CIS (Europa Extinsă şi Comunitatea Statelor Independente). Partenerii ISV din această regiune numără astfel peste 1.400 de companii, care reprezintă mai mult de 80% din reţeaua totală de parteneri Oracle pe piaţa IT din EE&CIS. Această rată de creştere este mai mare decât rata de creştere din aceeaşi perioadă a anului trecut, plasând regiunea EE&CIS pe primul loc ca rată de creştere a partenerilor ISV din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Partenerii ISV implementează aproximativ 50% din tehnologia pentru companiile mici şi mijlocii în zona Europei, iar Oracle se confruntă cu o cerere crescută din partea partenerilor ISV de a adopta capacitatea de livrare a soluţiilor de Business Intelligence (BI) şi Service Oriented Architecture (SOA). Pentru a face faţă acestei cereri, Oracle a lansat anul trecut un program de membri pentru sectorul SMB - Oracle QuickStart Plus, care permite partenerilor ISV să utilizeze versiuni ale produselor Oracle Database şi Oracle Application Server, pentru a dezvolta soluţii BI şi SOA. De când a lansat acest program, Oracle a câştigat mai mult de 450 de parteneri în reţea. Compania a mai demarat şi o serie complexă de roadshow-uri de instruire pentru a le oferi partenerilor ISV instrumentele necesare pentru a dezvolta soluţii pe Linux.

Oracle a mai lansat astăzi o resursă online destinată a ajuta partenerii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) să implementeze Oracle E-Business Suite, JD Edwards Enterprise One şi aplicaţiile Siebel pe piaţa companiilor mici şi mijlocii. Instrumentul Oracle EMEA Applications Partner eBook este disponibil membrilor reţelei Oracle PartnerNetwork şi reprezintă o resursă complexă de marketing. Resursa explică partenerilor tot ceea ce aceştia trebuie să ştie despre programul lansat recent, Oracle Accelerate, o nouă iniţiativă ce cuprinde un set de aplicaţii pre-integrate, specifice diferitelor industrii, precum şi instrumente de implementare rapidă. Resursa include şi indicaţii despre felul în care trebuie comercializate aplicaţiile către companiile mici şi mijlocii, furnizând surse de suport şi consultanţă oferite de Oracle PartnerNetwork.

Un alt instrument online multifuncţional lansat astăzi, care permite partenerilor să interacţioneze între ei în mod direct şi să lucreze împreună la oportunităţi comune de afaceri este OPN Partner Networking Tool. Programul le permite partenerilor să îşi înregistreze profilul pe Oracle PartnerNetwork Portal (http://partner.oracle.com). Programul include posibilitatea de căutare a unor companii similare, care lucrează în aceleaşi industrii sau care oferă soluţii complementare de software. Partenerii pot stabili şedinţe virtuale sau pot transmite mesaje confidenţiale, utilizând servicii în timp real. Pentru numărul tot mai mare de membri din reţeaua de parteneri Oracle, care lucrează în pieţe multiple din regiunea EMEA, acest program permite accesul uşor la soluţiile complexe din domeniul tehnologiei Oracle, al aplicaţiilor şi al sectorului de middleware. Oracle estimează că 2.500 de parteneri vor face uz de acest program în anul următor şi intenţionează să extindă funcţiile sistemului în decursul lunilor următoare, pentru a putea oferi o funcţionalitate mai mare şi pentru a le permite partenerilor să creeze propriul mediu de lucru unde să poată posta fişiere, pe care să le poată utiliza în comun.

Despre Oracle PartnerNetwork (OPN)

Oracle PartnerNetwork este o retea globala de peste 19,000 companii care furnizeaza solutii inovative de software bazate pe software Oracle. Prin accesul la produsele si serviciile tehnice, programele de instruire si de marketing si prin suportul acordat in vanzari, programul Oracle PartnerNetwork furnizeaza partenerilor resursele de care au nevoie pentru a avea succes in contextul economiei de astazi, aflate in permanenta schimbare. Partenerii Oracle pot oferi clientilor lor solutii de ultima generatie avand garantia calitatii din partea Oracle, cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume. Partenerii care demonstreaza cel mai inalt nivel de cunoastere a produsului, expertiza tehnica necesara si angajamentul in relatia cu Oracle devin calificati pentru nivelul de Oracle Certified Advantage Partner level. Pentru mai multe detalii vizitati http://www.oracle.com/partnerships/index.html.

Despre Oracle Accelerate

Oracle Accelerate reprezintă demersul prin care Oracle îi ajută pe partenerii calificaţi drept Certified and Certified Advantage Partners din Oracle PartnerNetwork să prezinte soluţii complexe, uşor de coordonat şi specifice diferitelor industrii, pentru companiile mici şi mijlocii. Avantajul acestei soluţii îl reprezintă aplicaţiile pre-integrate care pot fi implementate rapid de parteneri. Prin Oracle Business Accelerators, un software de implementare rapidă care face parte din Oracle Accelerate, clienţii pot obţine beneficii immediate din aplicaţiile Oracle. Cu Oracle Accelerate, clienţii pot beneficia de aplicaţiile enterprise, inclusiv de fluxuri integrate de business şi procese specifice pe industrii. În plus, clienţii pot beneficia de upgrade-uri automate, reducând astfel complexitatea şi riscul asociate cu migrarea la versiuni actualizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb