Toshiba spune: "No matter what"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 februarie 2009

Toshiba, unul dintre distribuitorii de top în domeniul computerelor, oferă clienţilor din România un nou pachet, bazat pe servicii de încredere. Încă de la înfiinţare, Toshiba a făcut un standard din încercarea de a obţine calitatea maximă. În acest moment, Toshiba continuă tradiţia. Garanţia "No Matter What" pune la dispoziţia clienţilor un program ce oferă satisfacţie, siguranţă şi libertate în alegerea laptopului.

Garanţia "No matter what" oferă numeroase beneficii:

Garanţia mulţumirii - Clientul poate utiliza produsul pentru lucru sau entertainment, însă dacă nu este complet mulţumit de laptopul achiziţionat, îl poate returna în termen de două săptămâni de la data achiziţiei. Orice s-ar întâmpla.

Acoperire în caz de deteriorare accidentală - Toshiba va înlocui sau va repara laptopul dacă acesta a fost deteriorat accidental în primul an de la data achiziţiei. Orice s-ar întâmpla.

Acoperire în caz de furt - Toshiba oferă clienţilor un laptop identic sau unul echivalent în cazul în care laptopul original a fost furat în primul an de la data achiziţiei. Orice s-ar întâmpla.

"No Matter What Guarantee" este un pachet oferit gratuit clienţilor şi pune la dispoziţia acestora siguranţă suplimentară în ceea ce priveşte calitatea şi fiabilitatea laptopurilor noastre. De asemenea, ne dorim ca în această situaţie economică, clienţii noştri să beneficieze de puţină libertate. Considerăm că, prin aceasta, vom demonstra şi vom spori nivelul ridicat de încredere de care se bucură Toshiba pe piaţă", a declarat Sandor van der Ham, director general al Toshiba Europe GmbH pentru Europa de Sud-Est, Turcia şi Israel.

Începând de astazi, această garanţie este disponibilă pentru toate laptopurile Toshiba, distribuite prin reţeaua partenerilor SCOP Computers.

Divizia Sisteme de Computere a Toshiba Europe GmbH este un lider pe piaţa mondială, în calitate de furnizor de soluţii pentru prelucrarea mobilă a datelor. Cu sediul în Neuss, Germania, Toshiba Europe GmbH este o filială deţinută în întregime de către Toshiba Corporation, una dintre cele mai mari companii din lume producătoare de computere şi componente electronice.

Toshiba Corporation este lider mondial în domeniul sistemelor de informaţii şi comunicare, componentelor electronice, produselor de uz personal şi sistemelor de alimentare. Integrarea acestei game extinse de capabilităţi îi conferă companiei poziţia de inovator pe piaţa de componente, produse şi sisteme complexe. Toshiba a fost înfiinţată în 1875, iar astăzi conduce o reţea globală formată din peste 740 de companii, cu 198.000 de angajaţi în întreaga lume şi vânzări anuale care depăşesc 76 de miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb