ZIARUL BURSA

07 mai 2004
Ediţia din 15.08.2024

"Romexterra Bank" preia "Petroas"

Răzvan RaduBănci-Asigurări / 7 mai 2004

Grupul financiar "Romexterra", format în prezent din "Romexterra Bank", "Romexterra Leasing" şi "Romexterra Finance", se va consolida prin preluarea de către bancă a societăţii clujene de asigurări "Petroas".

Peste 90% din populaţie nici nu visează la o casă!

Marilena CostacheCompanii / 7 mai 2004

Mai puţin de 7% din populaţie speră să-şi cumpere sau să poată construi o locuinţă în următorii doi ani, restul nici nu îşi permit să viseze la aşa ceva, după cum reiese din "Barometrul de încredere a consumatorului", studiu realizat de Institutul GfK România pe un eşantion de 1000 de persoane, considerat reprezentativ pentru întreaga populaţie.

Dezbaterea noii legi a pieţei de capital s-a prelungit

F.G.Piaţa de Capital / 7 mai 2004

Dezbaterea noului proiect al legii pieţei de capital, în cadrul Consiliului Economic şi Social (CES), s-a prelungit pentru o dată ulterioară, situată la sfîrşitul săptămînii viitoare, după cum s-au înţeles participanţii la discuţiile de ieri, de la Ministerul Finanţelor.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Controlul ANC la UREX a stabilit vinovăţia patronilor

Iulia GrosuCompanii / 7 mai 2004

Controlul efectuat de Autoritatea Naţională pentru Control (ANC) la UREX Rovinari a descoperit numeroase abateri de la prevederile legale, a căror răspundere o poartă patronii Alexandru Crişan senior şi Alexandru Crişan junior şi conducerea...

Bugetarii brazilieni ameninţă cu greva

Internaţional / 7 mai 2004

Sindicatele braziliene reprezentînd 600.000 de lucrători din sectorul public plănuiesc să declanşeze, luni, o mişcare grevistă, dat fiind că Guvernul nu le-a acceptat cererea de majorare a salariilor.

"Delhaize" a vîndut mai mult în Europa Centrală şi de Est

Virginia BalcuCompanii / 7 mai 2004 /

Grupul belgian de distribuţie "Delhaize" a înregistrat, la subsidiarele din România, Slovacia, Cehia şi Grecia, vînzări de 293,8 milioane de euro, în primul trimestru al anului, în creştere cu 1,2%, informează un comunicat al companiei.

Acţiunea Populară cere PNA să-l ancheteze pe Dan Iosif

Doru IvanovPolitică / 7 mai 2004

Acţiunea Populară solicită Parchetului Naţional Anticorupţie (PNA) să clarifice modul în care consilierul prezidenţial Dan Iosif a obţinut 120.000 de dolari pentru modernizarea unei case, şi asta la numai o zi după ce şi-a publicat...

Radu Mazăre - încă un mandat?

Dan NedelcuPolitică / 7 mai 2004

Actualul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, care şi-a lansat recent, într-un mod spectaculos, candidatura pentru al doilea mandat în fruntea administraţiei locale, este creditat cu cele mai mari şanse în cursa pentru fotoliul de primar.

Precizări de la "Republica"

Iulia GrosuCompanii / 7 mai 2004 /

Conducerea societăţii "Republica" respinge acuzaţiile referitoare la existenţa unor magazii care nu figurează în bilanţul contabil.

Controlul ANC la UREX a stabilit vinovăţia patronilor

Iulia GrosuCompanii / 7 mai 2004 /

Controlul efectuat de Autoritatea Naţională pentru Control (ANC) la UREX Rovinari a descoperit numeroase abateri de la prevederile legale, a căror răspundere o poartă patronii Alexandru Crişan senior şi Alexandru Crişan junior şi conducerea...

Între impas şi faliment

Cornel CodiţăEditorial / 7 mai 2004

Cornel Codiţă

Europa în care România se va integra deplin, abia peste doi ani, dacă inerţia deciziilor comunitare va rămîne de partea noastră, nu este doar un spaţiu economic, ci şi unul al dezbaterilor, al confruntărilor de idei şi de proiecte alternative.

Traian Băsescu - la Bursa de Valori

Raluca UngureanuPiaţa de Capital / 7 mai 2004 /

Traian Băsescu, primarul general al Capitalei, a deschis şedinţa bursieră de ieri, declarînd că "Bursa de Valori Bucureşti este instituţia care va face să pulseze banii micilor acţionari".

Maurul trebuie să moară?

Septimiu StoicaEditorial / 7 mai 2004

Arareori m-am simţit mai ruşinat că într-una din serile din toamna lui "96 cînd americanca aceea uscăţivă şi roşcată a venit la noi şi ne-a certat (cum ştiau ei să o facă, fără să arate): ce faceţi, de ce vă grăbiţi, de ce...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo