Comunicate de presă

12 decembrie 2021
Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unităţi şi dezvoltare accelerată la nivel naţional

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unităţi şi dezvoltare accelerată la nivel naţional

Comunicate de presă / 10 decembrie 2021

Anul 2021 a fost pentru 5 to go anul reinventării. Noile direcţii strategice şi viziunea celor doi cofondatori au adus la final de an rezultate spectaculoase: un total de 296 de unităţi deschise la nivel naţional, din pragul de 300 de unităţi stabilit la începutul anului, o cifră de afaceri de peste 13,5 milioane de euro, o echipă mai stabilă şi mai puternică, noi concepte şi divizii lansate. Cu aceste premise, obiectivele setate pentru 2022 sunt curajoase: deschiderea a 200 de locaţii noi, cu viziunea de a ajunge la un total de 1,000 de cafenele în România, în următorii 5 ani. Totodată, 5 to go va continua să inoveze la nivel de produse şi pregăteşte multe noutăţi pentru consumatori, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noile scumpiri la utilităţi pun piedici în conturarea unei strategii de business pe termen lung

ESSA GROUP:Noile scumpiri la utilităţi pun piedici în conturarea unei strategii de business pe termen lung

Comunicate de presă / 10 decembrie 2021

Provocările la care sunt supuse astăzi companiile prezente în piaţa locală a serviciilor de trade marketing şi recrutare de personal se acutizează tot mai mult din cauza creşterilor de preţ la utilităţi şi la produsele esenţiale. Este o perioadă pe care Eugen Saulea, fondatorul ESSA Group - unul dintre cei mai mari jucători din acest domeniu - o consideră lipsită de predictibilitate şi foarte dificilă în noul context creat de valul patru al pandemiei de COVID-19. De altfel, ultima jumătate de an fost caracterizată de un lanţ întreg de scumpiri care au avut ca efect direct conturarea unor salarii mai mari inclusiv pentru angajaţii reţelelor din comerţul alimentar modern, conform unui comunicat remis redacţiei.

Honeywell anunţă lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operaţiunilor

Honeywell anunţă lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operaţiunilor

Comunicate de presă / 9 decembrie 2021

Honeywell (Nasdaq: HON) anunţă lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operaţiunilor (SOC), amplasat la Bucureşti. Activitatea centrului va fi concentrată pe detectarea, prevenirea şi gestionarea ameninţărilor cibernetice care pot afecta tehnologiile de lucru din domeniul industrial şi infrastructura de bază din domeniu. Centrul este deservit de experţi în securitate cibernetică pentru tehnologii operaţionale, deservind clienţi Honeywell din întreaga lume, în întâmpinarea nevoii în creştere de soluţii profesioniste de securitate cibernetică, conform unui comunicat remis redacţiei.

Germania pariază pe SPA-urile şi centrele de relaxare pentru sărbătorile de iarnă

Germania pariază pe SPA-urile şi centrele de relaxare pentru sărbătorile de iarnă

Comunicate de presă / 9 decembrie 2021

În ciuda pandemiei, Germania a anunţat că iarna aceasta, SPA-urile şi centrele de relaxare şi tratament din întreaga ţară vor fi deschise, aşteptând, în continuare, turişti din toate colţurile lumii şi respectând toate măsurile de prevenţie şi distanţare impuse de pandemie. Germania are peste 900 de centre de relaxare şi spa-uri, fiind unul dintre motivele principale de călătorie pentru turişti din lumea întreagă şi inclusiv pentru români, conform unui comunicat remis redacţiei.

Food hub-urile din România au ajuns la o cifră de afaceri de 650.000 de dolari

Food hub-urile din România au ajuns la o cifră de afaceri de 650.000 de dolari

Comunicate de presă / 9 decembrie 2021

O creştere a cifrei de afaceri de până la 650.000 de dolari, o triplare a numărului de clienţi persoane fizice (de la 5.992 în 2018, după primul an de program, la 17.720, în 2020), precum şi o lărgire progresivă a unui grup de producători care nu se concurează reciproc, respectiv o creştere de 60% în doar trei ani, de la 213 producători în 2018 la 342 în iulie 2021. Cea mai prosperă perioadă a food hub-urilor de până în prezent au fost lunile de vârf ale pandemiei (aprilie-august 2020), când a existat o creştere de 150% a veniturilor înregistrate. După patru ani de program, cele patru food hub-uri existente astăzi în România livrează astăzi 4.000 de produse diferite, conform unui comunicat remis redacţiei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo