Comunicate de presă

12 iulie 2023
Fenomenul "Depopularii masive" a unor structuri din cadrul Administratiei fiscale

Fenomenul "Depopularii masive" a unor structuri din cadrul Administratiei fiscale

D.R.Comunicate de presă / 12 iulie 2023

Sindicatul National Finante Publice - SindFISC, organizatie sindicala nationala specializata in reprezentarea intereselor functionarilor din cadrul sistemului institutional al Ministerului Finantelor, a atras atenţia in decursul timpului, celor responsabili, ca exista mari deficiente cu privire la alocarea personalului in unele activitati/structuri "cheie" ale sistemului fiscal romanesc, inclusiv prin ultimele actiuni de protest derulate la începutul lunii mai in intreaga tara.

Vizită de lucru a prim-ministrului Marcel Ciolacu în Germania

Vizită de lucru a prim-ministrului Marcel Ciolacu în Germania

D.R.Comunicate de presă / 3 iulie 2023

Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea, în perioada 4-5 iulie, o vizită de lucru în Republica Federală Germania, transmite un comunicat de presă.Pe agenda vizitei sunt incluse întrevederi ale premierului Marcel Ciolacu cu Olaf Scholz, cancelarul german, atât în format tête-à-tête, cât şi în plenul delegaţiilor, urmate de o conferinţă comună de presă.

De asemenea, şeful Executivului va avea o întrevedere cu doamna Katrin Göring-Eckardt, vicepreşedintele Parlamentului Republicii Federale Germania, şi cu reprezentanţi ai Parlamentului german din principalele grupuri politice.

Vizita va avea şi o importantă componentă economică. Prim-ministrul va participa la întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai industriei de apărare.

În prima zi a vizitei, premierul Marcel Ciolacu se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii de români din Republica Federală Germania şi va depune o coroană la Memorialul Holocaustului din Berlin.

"Cooperarea dintre România şi Germania are un potenţial semnificativ, pe care am convingerea că îl putem valorifica şi mai mult în interes reciproc. Germania este cel mai important partener comercial al României, fapt ce constituie o bază solidă pentru intensificarea relaţiei noastre bilaterale şi oferă perspective reale de dezvoltare pe care ne dorim să le concretizăm cât mai curând posibil", a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

Din delegaţia oficială condusă de premierul Ciolacu vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, deputatul Ovidiu Ganţ, membru al Grupului Parlamentar al Minorităţilor Naţionale, Victor Negrescu, europarlamentar şi consilier onorific al prim-ministrului, reprezentanţi ai Cancelariei Prim-Ministrului.

Peste 51 tone deşeuri oprite la punctele de frontieră Borş II şi Nădlac II

Peste 51 tone deşeuri oprite la punctele de frontieră Borş II şi Nădlac II

D.R.Comunicate de presă / 3 iulie 2023

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Borş II şi Nădlac II , împreună cu lucrători ai Comisariatului Judeţean Bihor şi Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu şi lucrători ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului Bihor şi Arad, nu au permis intrarea în ţară a patru automarfare încărcate cu peste 51 tone de deşeuri, pentru care şoferii nu au putut prezenta documente necesare importului.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
SeedBlink a încheiat un parteneriat cu Equidam

SeedBlink a încheiat un parteneriat cu Equidam

D.R.Comunicate de presă / 29 iunie 2023

SeedBlink, platformă de investiţii specializată în start-upuri tehnologice europene, a încheiat un parteneriat strategic cu Equidam, o platformă online de evaluare a startup-urilor care a sprijinit deja peste 140.000 de companii să obţină runde...

Internship-ul Nestle va începe pe 3 iulie 2023

Internship-ul Nestle va începe pe 3 iulie 2023

D.R.Comunicate de presă / 28 iunie 2023

Nestle, companie specializată pe produse alimentare şi băuturi, se pregăteşte să primească pe 3 iulie, 50 de studenţi şi absolvenţi din România, Bulgaria, Serbia şi Croaţia pentru programul de internship plătit Summer's Cool de anul acesta....

Redmi 12 este disponibil în România

Redmi 12 este disponibil în România

D.R.Comunicate de presă / 27 iunie 2023

Xiaomi a anunţat astăzi disponibilitatea în România a celui mai nou smartphone entry-level din portofoliul său, Redmi 12, care aduce specificaţii de top, experienţe de divertisment excelente şi un sistem de operare fluid, toate acestea la un preţ...

Opinii: O viaţă sănătoasă începe din copilărie

Opinii: O viaţă sănătoasă începe din copilărie

Comunicate de presă / 26 iunie 2023

Obiceiurile sănătoase învăţate încă din copilărie joacă un rol crucial în menţinerea sănătăţii pe termen lung şi în îmbunătăţirea calităţii vieţii. Potrivit specialiştilor, copiii deprind încă din primii ani de viaţă obiceiuri care le pot asigura...

 BCR s-a clasat pe locul 3 în FinnoScore

BCR s-a clasat pe locul 3 în FinnoScore

D.R.Comunicate de presă / 22 iunie 2023

Raportul bancar FinnoScore, care a analizat 234 de bănci comerciale din 24 de ţări din Europa şi America de Nord, a clasat o bancă românească, BCR, pe locul al treilea, în topul internaţional al celor mai competitive bănci din perspectiva...

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo