Wizz Air va opera pe două noi destinaţii - Praga şi Sevilla

IZABELA ACIU
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 5 decembrie 2019

Wizz Air va mări lista destinaţiilor care pleacă din Bucureşti cu încă două locaţii, către Praga şi Sevilla, începând cu data de 1 iulie 2020.

Biletele pot fi achiziţionate deja de pe site-ul companiei. De anul viitor, compania îşi va dezvolta flota avioanelor, în număr de 27, cu încă două modele.

În prezent, sunt disponibile 154 de rute spre 20 de ţări din cele zece aeroporturi de pe teritoriul ţării noastre. Recent, Wizz Air a ajuns la 50 de milioane de pasageri transportaţi din România şi 20 de milioane din Bucureşti.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: "Suntem bucuroşi să anunţăm aeronava cu numărul 13 din flota Wizz Air din Bucureşti, precum şi două noi rute. Sevilla este o destinaţie complet nouă pentru reţeaua Wizz Air şi o lansăm din Bucureşti începând cu iulie 2020 împreună cu Praga, despre care ştim că este foarte apreciată de turiştii români. Astfel, rămânem dedicaţi pieţei din România şi oferim noi oportunităţi de călătorie interesante către cele mai atractive destinaţii din Europa şi nu numai. Echipajul nostru profesionist şi prietenos va întâmpina în curând pasagerii la bordul noii aeronave Airbus A321 ce va începe să opereze în România din vara anului viitor".

Planurile companiei nu se opresc aici, Wizz Air propunându-şi ca până în anul 2026 întreaga flotă să numere 300 de avioane şi să poată transporta 100 de milioane de pasageri.

Wizz adaugă constant noi rute reţelei sale din România. În a doua parte a anului 2019, compania a anunţat noi destinaţii către Londra Southend, Edinburgh sau Lyon, care le oferă pasagerilor din România noi oportunităţi de a călători în Anglia, Scoţia şi Franţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb