ZIARUL BURSA

29 iulie 2016
Ediţia din 18.09.2024
Bogdan Olteanu

Bogdan Olteanu, plasat în arest la domiciliu

M.I.Anticorupţie / 29 iulie 2016

Olteanu a primit 1 milion de euro şi sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vântu, conform procurorilor 

Acesta a primit banii "în sediul unui partid"

----------

Actualizare 20:45 Avocatul lui Bogdan Olteanu: "O decizie pe care doamna preşedintă a considerat-o corectă, nu pot să comentez"

Decizia instanţei este cea pe care preşedintele completului de judecată a considerat-o corectă şi care nu poate fi comentată, a precizat Constantin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu.

Actualizare 19:55 Bogdan Olteanu, plasat în arest la domiciliu

Actualizare 19:15 Alina Gorghiu: "Cred că Olteanu e un om corect, sunt mâhnită că unii oameni folosesc politic nefericirea altora"

Actualizare 18:05 Bogdan Olteanu va demisiona din funcţia de viceguvernator al BNR

Actualizare 16:50 Adrian Vasilescu, despre numirea lui Bogdan Olteanu la BNR: "O dată la cinci ani, independenţa BNR este transferată Parlamentului"

Actualizare 16:21 Referatul DNA: Vîntu susţine că Bogdan Olteanu i-a cerut 2 milioane de euro pentru numirea lui Liviu Mihaiu că guvernator al Deltei Dunării

Actualizare 15:52 Iohannis, reacţie dură la adresa lui Tăriceanu şi Băsescu: "Declaraţiile unor persoane trimise în judecată nu au credibilitate"

Actualizare 15:10 Bogdan Olteanu, adus la ICCJ

Actualizare 14:40 Traian Băsescu: "Acţiunea DNA, cel puţin pentru mine, este credibilă şi exclude suspiciunea unui joc politic"

Actualizare 14:30 Tăriceanu îi cere lui Iohannis să verifice afirmaţiile lui Băsescu privind transformarea României în stat mafiot

Actualizare 12:55 Gheorghe Piperea, despre Bogdan Olteanu: "Fără acceptul lui Isărescu, numirea unui politician,

Actualizare 12:50 Crin Antonescu: "Întrebaţi-l pe Mugur Isărescu de ce nu a fost acceptat Dăianu pentru funcţia de viceguvernator"

Actualizare 11:10 Evenimentul Zilei: Denunţătorul lui Bogdan Olteanu nu este Sorin Ovidiu Vântu

Actualizare 10:50 PNL: "Justiţia trebuie să-şi facă datoria în cazul oricărei persoane"

Omul de afaceri Mihai Rotaru, Ioan Oltean, Crinuţa Dumitrean şi Sergiu Diacomatu, trimişi în judecată

DOSARUL DESPĂGUBIRILOR DE LA ANRP Omul de afaceri Mihai Rotaru, Ioan Oltean, Crinuţa Dumitrean şi Sergiu Diacomatu, trimişi în judecată

Andrei StanAnticorupţie / 29 iulie 2016

Actualizare 17:45 Angajaţii ANRP ştiau care erau cesionarii de drepturi litigioase protejaţi de Ioan Oltean

Cei mai mulţi dintre angajaţii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) ştiau care sunt cesionarii de drepturi litigioase protejaţi de deputatul Ioan Oltean, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii anticorupţie, potrivit unor surse din presă.

Sfârşitul "dolce far niente" pentru Italia şi pentru Europa?

Sfârşitul "dolce far niente" pentru Italia şi pentru Europa?

CĂLIN RECHEAInternaţional / 29 iulie 2016

CĂLIN RECHEA

Actualizare 14:12

Planul propus de Corrado Passera pentru salvarea BMPS, cu ajutorul garanţiilor furnizate de UBS va fi respins de conducerea băncii, conform unei surse citate de Reuters.

Actualizare 11:12

Planul guvernamental pentru realizarea unui bail-out privat al băncii Monte dei Paschi este pus sub semnul întrebării de retragerea băncilor Morgan Stanley, UniCredit şi Intesa Sanpaolo de la negocieri, conform unei ştiri Reuters.

-------

"Deoarece lucrurile sunt aşa cum sunt, lucrurile nu vor rămâne aşa", scria odată Bertolt Brecht. Afirmaţia sa este mai actuală ca niciodată, mai ales în ceea ce priveşte situaţia sistemului bancar european.

"Clienţii băncilor de la noi sunt ultimii care ar trebui să se îngrijoreze"

AURELIAN DOCHIA, REFERITOR LA TESTELE DE STRES DIN UE: "Clienţii băncilor de la noi sunt ultimii care ar trebui să se îngrijoreze"

EMILIA OLESCUInternaţional / 29 iulie 2016

Clienţii băncilor din ţara noastră nu au motive să se îngrijoreze cu privire la rezultatele testelor de stres din UE care urmează să fie anunţate în această seară, este de părere analistul economic Aurelian Dochia, administrator în cadrul BRD Groupe Societe Generale, care consideră că ultimul dintr-un lung şir de persoane care ar trebui să-şi facă probleme în legătură cu băncile este clientul bancar.

Vrancart Adjud a preluat pachetul majoritar de actiuni al producatorului hartiei Mototol din Brasov

ADVERTORIAL/ BUCURESTI, 26 IULIE 2016 Vrancart Adjud a preluat pachetul majoritar de actiuni al producatorului hartiei Mototol din Brasov

Companii / 29 iulie 2016

-Vrancart SA Adjud, unul dintre cei mai importanti producatori locali de hartie pentru carton ondulat, carton ondulat si hartie igienico-sanitara din Romania, cu o vechime de peste 38 de ani in acest domeniu de activitate, si singurul mare producator cu actionariat romanesc;

-Nicoleta si Claudiu Puchin, fondatori si actionari ai Rom Paper SRL Brasov, unul dintre cei mai importanti producatori de produse din hartii igienico-sanitare din Romania,

Au placerea sa anunte semnarea unui contract de vanzare-cumparare a pachetului majoritar detinut de catre Nicoleta si Claudiu Puchin catre Vrancart SA.

Prudenţa Fed afectează dolarul

Prudenţa Fed afectează dolarul

A.V.Internaţional / 29 iulie 2016

Dolarul american a înregistrat ieri, pe pieţele externe, cel mai mare declin din ultimele două luni, faţă de valutele majore, după ce, în ziua precedentă, banca centrală a SUA - Federal Reserve - a anunţat că este prudentă cu privire la măsurile de politică monetară.

MFP propune prima rectificare a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale

MFP propune prima rectificare a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale

M.I.Macroeconomie / 29 iulie 2016

Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale propusă de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei şi a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeaşi sumă, conform unui comunicat al instituţiei trimis redacţiei.

Dottori, commendatori, coroneli

Dottori, commendatori, coroneli

MIHAI ANTONESCUPolitică / 29 iulie 2016

Consiliul General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a respins contestaţia lui Ponta, a supravalidat plagiatul şi l-a decretat definitiv şi fără alt drept de apel, pe Victor Viorel, purtător ilegal şi imoral de titlu doctoral.

Afaceri verzi în Munţii Făgăraş

Afaceri verzi în Munţii Făgăraş

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 29 iulie 2016

O echipă de 7 specialişti sociologi a cules date socio-economice din rândul celor 28 de comunităţi din jurul sitului Natura 2000 Munţii Făgăraş, a stat de vorbă cu localnicii şi a identificat soluţii privind dezvoltarea zonei din jurul Munţilor Făgăraş, cu respectarea valorilor şi a patrimoniului natural

"UniCredit" vrea anchetă pentru un posibil abuz de piaţă

"UniCredit" vrea anchetă pentru un posibil abuz de piaţă

A.V.Internaţional / 29 iulie 2016

"UniCredit" SpA, cea mai mare bancă din Italia, le va solicita autorităţilor să investigheze un posibil abuz de piaţă în legătură cu informaţiile apărute în presă miercuri, cu privire la planificata revizuire strategică, ce au afectat preţul acţiunilor grupului şi ale subsidiarelor sale "FinecoBank" SpA şi "Bank Pekao" SA.

"Lloyds" elimină încă 3.000 de locuri de muncă

"Lloyds" elimină încă 3.000 de locuri de muncă

ALINA VASIESCUInternaţional / 29 iulie 2016

Creditorul ipotecar britanic "Lloyds Banking Group" Plc va elimina încă 3.000 de locuri de muncă şi închide încă 200 de sucursale ca să se adapteze la schimbarea comportamentului consumatorilor şi la incertitudinea creată prin decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană (Brexit).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 29 Iulie 2016

MACRO NEWSLETTER 29 Iulie 2016

Internaţional / 29 iulie 2016

Creditul total din Brazilia şi-a temperat semnificativ creşterea anuală şi în iunie 2016 până la 1%, de la 2,1% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,5%.

"Oracle" preia "NetSuite" pe 9,3 miliarde dolari

Internaţional / 29 iulie 2016

Gigantul american în domeniul IT "Oracle", care are birouri şi în România, a anunţat ieri că a ajuns la un acord pentru preluarea furnizorului de servicii software "NetSuite" Inc., într-o tranzacţie a cărei valoare se ridică la...

REVISTA PRESEI 29.07.2016

Willy HomnerRevista Presei / 29 iulie 2016

ADEVARUL 

Bogdan Olteanu a fost reţinut de DNA pentru trafic de influenţă, în dosarul lui Vîntu

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reţinut de procurorii anticorupţie, joi noapte, pentru trafic de influenţă, în dosarul în care Sorin...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo