ZIARUL BURSA

24 februarie 2023
Ediţia din 15.08.2024
Industria norocului în zodia ghinionului

SUPLIMENT GAMBLING Industria norocului în zodia ghinionului

Emilia OlescuCompanii / 24 februarie 2023

Emilia Olescu

Sectorul jocurilor de noroc pare urmărit de ghinion. Abia ieşită de sub restricţiile impuse în pandemie, piaţa de gambling a fost supusă, anul trecut, majorării taxelor din domeniu, urmând ca, ulterior, să fie ţinta unor iniţiative legislative ce urmăresc interzicerea publicităţii în sector şi desfiinţarea spaţiilor de joc în apropierea unităţilor sanitare şi de învăţământ.

CALENDARUL SANCŢIUNILOR IMPUSE RUSIEI

365 DE ZILE DE RĂZBOI CALENDARUL SANCŢIUNILOR IMPUSE RUSIEI

A.V.Internaţional / 24 februarie 2023

23 februarie 2022 

- Consiliul UE adoptă primul pachet de sancţiuni împotriva Rusiei, ca răspuns la decizia Federaţiei Ruse de a recunoaşte zonele necontrolate de guvern din regiunile Doneţk şi Luhansk din Ucraina ca entităţi independente şi la decizia ulterioară de a trimite trupe ruseşti în aceste zone.

"Războiul a arătat cât de important este ca investitorii să-şi controleze emoţiile"

365 DE ZILE DE RĂZBOI | MANAGERII DE FONDURI: "Războiul a arătat cât de important este ca investitorii să-şi controleze emoţiile"

ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 24 februarie 2023

Alexandru Ilisie, OTP Asset Management: "Scăderi importante pe termen scurt reprezintă oportunităţi de cumpărare" Adrian Cojocar, Patria Asset Management: "Timpul este cel mai bun aliat al investitorilor la bursă" Alexandru Voicu, Certinvest: "Am învăţat că Europa poate să supravieţuiescă cu mult mai puţin gaz rusesc"  

Războiul pornit de Rusia în Ucraina acum un an a arătat cât de important este ca investitorii să-şi controleze emoţiile, sunt de părere managerii de fonduri de investiţii din ţara noastră. În opinia lor, scăderea iniţială a preţurilor acţiunilor în februarie anul trecut, inclusiv a celor de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), şi revenirea ulterioară, a reconfirmat faptul că deprecierile pe termen scurt reprezintă oportunităţi de achiziţii, iar timpul este aliatul investitorilor, conform opiniilor exprimate ieri în cadrul unei conferinţe de presă organizată de BVB şi Asociaţia Administratorilor de Fonduri (AAF).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Doru Gheorghiu

SUPLIMENT GAMBLING / DORU GHEORGHIU, CONSULTANT EXPROGAME ŞI AOPJNR: "Un «DA!» fără ezitare pentru restricţionarea reclamei şi publicităţii şi un «NU!» deplin argumentat pentru iniţiativa legislativă care ar scoate jocurile din orice localitate!"

Companii / 24 februarie 2023

Reporter: Cum a ieşit piaţa de gambling din pandemie?

Doru Gheorghiu: În contextul restricţionării totale sau parţiale a activităţii impuse exploatării de jocuri de noroc în România, evident că indicatorii de profitabilitate au...

Uniţi salvăm Delta Dunării!

OPINII Uniţi salvăm Delta Dunării!

CRISTIAN DOGARUMiscellanea / 24 februarie 2023

Vă amintiţi de marile desfăşurări de forţe din urmă cu zece ani când mişcările civice împotriva exploatării arului de la Roşia Montană au stopat într-un final proiectul? Iată un pasaj din ziarul Gândul din 4 septembrie 2013 din articolul...

MACRO NEWSLETTER 24 Februarie 2023

MACRO NEWSLETTER 24 Februarie 2023

Macroeconomie / 24 februarie 2023

Preţurile de consum din zona euro şi-au temperat creşterea în ianuarie 2023, până la 8,6%, de la 9,2% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,2%, după un declin de 0,4% în luna anterioară.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo