Comunicate de presă

6 decembrie 2021
Eforturile de redresare ale industriei turismului au fost zădărnicite de adoptarea noilor reguli privind intrarea pe teritoriul României

ANAT:Eforturile de redresare ale industriei turismului au fost zădărnicite de adoptarea noilor reguli privind intrarea pe teritoriul României

Comunicate de presă / 6 decembrie 2021

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) foloseşte acest prilej pentru a transmite felicitările pentru preluarea mandatelor noului Guvern, inclusiv pentru noul Minister al IMM-urilor şi Turismului, şi pentru a asigura Guvernul de susţinere noastră în aplicarea unor măsuri benefice pentru turismul românesc, industrie cu un potential fantastic şi, mai ales, rapid de creştere şi de atragere de venituri la bugetul de stat, conform unui comunicat remis redacţiei.

CMS a asistat Libra Internet Bank în legătură cu emisiunea de obligaţiuni în valoare de 40 milioane euro

Comunicate de presă / 6 decembrie 2021

Firma internaţională de avocatură CMS a asistat Libra Internet Bank în legătură cu emisiunea de obligaţiuni în valoare de 40 milioane euro. Obligaţiunile au o valoare nominală de 100.000 euro, cu scadenţa de 7 ani, la 28 septembrie 2028, şi o rată a cuponului fixă de 4,25% pe an. Obligaţiunile sunt listate pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti începând cu data de 3 decembrie 2021. Acest proiect de succes reprezintă o nouă etapă în evoluţia emitentului, dar şi a acestui tip de obligaţiuni, foarte importante pentru instituţiile de credit şi pentru diversificarea tipologiei instrumentelor admise pe piaţa de capital.

Cadourile de Crăciun - între tradiţie şi fiscalitate

Cadourile de Crăciun - între tradiţie şi fiscalitate

Comunicate de presă / 6 decembrie 2021

Prin tradiţie, decembrie este luna bilanţurilor, a pregătirilor de sărbători sau a planurilor pentru un nou an. Dar decembrie este şi luna recunoştinţei. Şi, chiar dacă indicatorii economici, în unele cazuri, ar putea să nu arate aşa cum au fost estimaţi, companiile vor în continuare să îşi manifeste recunoştinţa faţă de parteneri şi clienţi, pentru încredere şi colaborare, faţă de angajaţi, cărora vor să le mulţumească pentru un an greu şi, nu în cele din urmă, să-i bucure pe copiii care au nevoie de ajutor. Dar care sunt acele cadouri ce pot fi oferite de către companii, care pot beneficia de facilităţi fiscale sau deduceri: tichete cadou, cadouri sau sume de bani? La ce aspecte fiscale trebuie să fie atente companiile?

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Funcom a deschis un nou studio în Bucureşti

Funcom a deschis un nou studio în Bucureşti

Comunicate de presă / 18 noiembrie 2021

Ionuţ Codreanu, Head of Studio, vorbeşte despre planurile studioului din Bucureşti, crearea unui departament de QA de top, precum şi despre viitoarea extindere către alte arii de game development, conform unui comunicat remis redacţiei.

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo