Comunicate de presă

14 decembrie 2021
UPS a livrat un miliard de vaccinuri Covid-19

UPS a livrat un miliard de vaccinuri Covid-19

Comunicate de presă / 14 decembrie 2021

UPS (NYSE: UPS) a anunţat astăzi că a depăşit borna de un miliard de doze de vaccin COVID-19 livrate, cu un procent de livrare la timp aproape perfect. La doar un an de la livrarea primului vaccin de către UPS, acest lucru a fost posibil datorită abordărilor inovatoare ale UPS, tehnologiilor unice de urmărire a coletelor oferite de UPS Premier, soluţiilor pentru lanţul frigorific şi reţelei globale extinse care asigură serviciile UPS Healthcare clienţilor şi comunităţilor din întreaga lume, conform unui comunicat remis redacţiei.

Dezvoltarea lanţurilor valorice ale energiei curate în România

Dezvoltarea lanţurilor valorice ale energiei curate în România

Comunicate de presă / 14 decembrie 2021

Ţinta de neutralitate climatică până în anul 2050 adoptată de Uniunea Europeană ca parte a Acordului de la Paris va fi atinsă printr-un efort comun al statelor membre ce va genera schimbări transformaţionale la nivel economic şi societal. Pachetul Fit for 55, calea de parcurs a UE către reducerea cu cel puţin 55% a emisiilor până în 2030, prevede ca cel puţin 40% din consumul final de energie al UE să provină din surse regenerabile, conform unui comunicat remis redacţiei.

ANRE ia măsuri pentru asigurarea continuităţii în furnizarea cu gaze naturale şi desemnează 6 furnizori de ultimă instanţă

Comunicate de presă / 14 decembrie 2021

Unul dintre obiectivele majore ale autorităţii de reglementare este asigurarea continuităţii în furnizarea cu gaze naturale la clienţii finali. În acest sens, ANRE a adus modificări şi completări Regulamentului privind furnizarea de ultimă instanţă a gazelor naturale (Regulament), aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 173/2020, cu scopul creşterii numărului de furnizori de ultimă instanţă (FUI) desemnaţi, care să aibă şi o cotă de piaţă semnificativă, întrucât furnizarea gazelor naturale în regim de ultimă instanţă implică o capabilitate operaţională şi financiară imediată care să le permită preluarea, în situaţii excepţionale, a portofoliilor de clienţi ale unor furnizori care din diverse motive nu îşi mai pot continua activitatea. Modificările au fost aprobate prin Ordinul ANRE nr. 125/2021, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 1165/08.12.2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

BRD-Groupe Societe Generale a primit premiul "Best Trade Finance Provider"

BRD-Groupe Societe Generale a primit premiul "Best Trade Finance Provider"

Comunicate de presă / 14 decembrie 2021

BRD-Groupe Societe Generale a primit, pentru al patrulea an consecutiv, din partea publicaţiei americane Global Finance, premiul "Best Trade Finance Provider", în cadrul competiţiei anuale "The World's Best Trade Finance Providers 2022", care îi desemnează pe cei mai buni furnizori de servicii şi produse de trade finance din 102 ţări şi teritorii. Criteriile pentru desemnarea câştigătorilor includ, printre altele, volumul tranzacţiilor, aria de acoperire, calitatea serviciilor pentru clienţi şi inovaţia, atât în domeniul tehnologic, cât şi în cel al serviciilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo