Reţeaua de sănătate Regina Maria declanşează lupta împotriva osteoporozei

F. A.
Comunicate de presă #Sănătate / 12 octombrie 2011

Reţeaua de sănătate Regina Maria declanşează lupta împotriva osteoporozei

Ziua de 20 octombrie 2011 este ziua mondială împotriva osteoporozei. Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează un program complex pentru diagnosticarea şi tratamentul osteoporozei.

Osteoporoza este a treia cauză de mortalitate în ţările civilizate şi afectează peste 200 milioane de oameni la nivel mondial şi aproximativ 12% din populaţia Europei. În România, procentul variază între 10% şi 12%. Osteoporoza este o boală care afectează femeile în proporţie de 90%, prevenţia prin diagnosticarea sa din timp fiind esenţială.

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria atrage atenţia asupra incidenţei crescute şi a efectelor negative ale osteoporozei asupra calităţii vieţii femeilor de peste 50 de ani, printr-un nou program complet de diagnosticare şi tratare a osteoporozei numit "Mulţumesc, mama!". Tratamentul adus în atenţia pacienţilor este unul revoluţionar şi complex având la bază ultimele descoperiri din bio-inginerie.

Tratamentul durează 12 luni şi constă în câteva etape în care monitorizarea permanentă a pacientei este esenţială. Într-o primă etapă, pacienta se prezintă la sediile Regina Maria pentru osteodensitometrie. Cu rezultatul obţinut, se programează la consult la unul dintre medicii din program. Medicul ales va continua să o monitorizeze pe toată perioada programului. În această etapă, pacienta va beneficia de tratamente de tip endocrinologic şi reumatologic. Urmează etapa calificării pentru tratament care constă în analize de laborator la recomandarea medicului şi în consultul de specialitate care va stabili forma de tratament. Cea de-a treia etapă este rezervată tratamentului şi monitorizării şi constă în tratament injectabil (două injecţii timp de un an), consult de specialitate, osteodensitometrie pentru trei segmente (coloană şi sold bilateral) şi un consult de specialitate la evaluarea finală.

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria este cea mai mare Reţea de servicii medicale private din ţara noastră, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele şase spitale şi 19 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb