Comunicate de presă

29 iulie 2021
Creşte nevoia de recrutare a specialiştilor cu vârste de peste 45 de ani în România

ANALIZĂ KAPITAL HR:Creşte nevoia de recrutare a specialiştilor cu vârste de peste 45 de ani în România

Comunicate de presă / 28 iulie 2021

Aproximativ 34% dintre specialiştii recrutaţi pentru poziţii de management de către compania de executive search Kapital HR în ultimii 2 ani au vârste cuprinse între 40-55 de ani, pe următoarea poziţie situându-se specialiştii cu vârste cuprinse între 33-40 ani, conform celei mai recente analize Kapital HR, conform unui comunicat remis redacţiei.

Industria HoReCa investeşte ȋn reamenajări şi soluţii avansate de igienă. Doar costul obiectelor sanitare poate ajunge la 5.000 euro.

Industria HoReCa investeşte ȋn reamenajări şi soluţii avansate de igienă. Doar costul obiectelor sanitare poate ajunge la 5.000 euro.

Comunicate de presă / 28 iulie 2021

Relaxarea restricţiilor pentru unităţile HoReCa a venit nu doar cu beneficii pentru industrie, ci şi cu o serie de obligaţii. Deşi ultimul an a fost unul dificil din punct de vedere financiar, majoritatea proprietarilor de hoteluri, restaurante şi cafenele a investit, lunile acestea, în amenajarea şi renovarea business-urilor şi ȋn soluţii avansate de igienă, pentru a oferi mai multă siguranţă clienţilor. Ȋn consecinţă, vânzările retailer-ilor de profil au crescut pe acest segment. Doar costul obiectelor sanitare poate ajunge şi chiar depăşi 5.000 euro, ȋn funcţie de dimensiunea băilor şi a brandurilor alese.

Bulgaria elimină orice restricţie pentru români până la sfârşitul sezonului

Bulgaria elimină orice restricţie pentru români până la sfârşitul sezonului

Comunicate de presă / 28 iulie 2021

 Guvernul Bulgariei a anunţat, pe 16 iulie, o serie de modificări privind accesul străinilor pe teritoriul ţării vecine, în contextul pandemiei covid-19. Vestea bună este că turiştilor români li se va solicita doar actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică. Aşa cum prevede Ordinul oficial, "Ţări cu care Republica Bulgaria a ajuns la un acord reciproc pentru libera circulaţie a cetăţenilor şi a persoanelor cu statut de reşedinţă permanentă, pe termen lung, şi a membrilor familiilor lor, la sosirea din cealaltă ţară: România." După cum subliniază textul de lege, România este unica ţară pentru care se face o excepţie, conform unui comunicat remis redacţiei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Bosch continuă programul Junior Managers

Bosch continuă programul Junior Managers

Comunicate de presă / 20 iulie 2021

Bosch investeşte constant în viitori lideri: şi în acest an, compania a deschis aplicaţiile pentru programul Junior Managers (JMP), dedicat formării şi modelării viitorilor lideri din organizaţie. În 2021, compania derulează ediţia cu numărul opt...

Filip & Company a asistat Ministerul Finanţelor Publice în emisiunea de euroobligaţiuni în valoare de 3,5 miliarde de euroFilip & Company a acordat asistenţă Ministerului Finanţelor Publice, alături de casa de avocatură Linklaters, într-o emi

Comunicate de presă / 14 iulie 2021

Filip & Company a acordat asistenţă Ministerului Finanţelor Publice, alături de casa de avocatură Linklaters, într-o emisiune de euroobligaţiuni în două tranşe care a atras de pe pieţele internaţionale 3,5 miliarde de euro, conform unui...

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo