Insolvenţa

26 februarie 2020
Cristina Ienciu-Dragoş

CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / CRISTINA IENCIU-DRAGOŞ, CITR:"Concordatul, o procedură prin care companiile aflate în dificultate se pot redresa"

Ramona RaduZiarul BURSA #Companii / 22 februarie 2019

"Din 2010 au fost introduse 80 de proceduri de concordat, iar între 1928 şi 1939 au existat 9.417 asemenea proceduri reuşite" 

Numărul societăţilor aflate în insolvenţă este în scădere, la noi în ţară, dar avem probleme în ceea ce priveşte starea economică a companiilor, a afirmat, ieri, Cristina Ienciu-Dragoş, Head of Legal, Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR).

Adrian Vascu

CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / ADRIAN VASCU, VERIDIO:"Evaluatorii - să participe, alături de UNPIR, la discuţiile pentru schimbarea legislaţiei"

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 22 februarie 2019

Vascu: "Odată cu Ordonanţa 88/2018 a apărut o nouă specie de profesie liberală - se numeşte «alt specialist»" 

Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România (ANEVAR) ar trebui să participe, alături de Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR), la discuţiile privind modificarea legislaţiei din domeniul insolvenţei, este de părere Adrian Vascu, senior partner Veridio.

Nicoleta Munteanu

CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL:"Abilitatea managerială, cea mai importantă competenţă a practicianului în insolvenţă"

RAMONA RADUZiarul BURSA #Companii / 22 februarie 2019

Cele mai importante competenţe ale practicianului în insolvenţă nu ţin, exclusiv, de modalitatea în care acesta aplică procedura, ci de abilitatea lui managerială de a analiza riscurile şi, mai ales, de a formula cel mai eficient răspuns la risc, a afirmat Nicoleta Munteanu, partener Euro Insol.

Simona Miloş

CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SIMONA MILOŞ, INPPI:"Poprirea pe disponibilul bănesc al debitorului în insolvenţă - imposibil de încuviinţat"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 22 februarie 2019

Întrucât procedura insolvenţei este o procedură execuţională cu reguli stricte de aplicabilitate, este dificil - dacă nu chiar imposibil - de imaginat, care va fi modul concret în care se va putea desfăşura executarea silită individuală în condiţiile în care art. 163 alin. (3) din Legea nr. 85/2014 nu a fost modificat, iar acesta interzice de plano orice măsură civilă, penală sau administrativă de indisponibilizare a contului unic al debitoarei de către organele administrative sau de către instanţele judecătoreşti, a spus Simona Milos, preşedintele Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI).

Diana Deleanu

CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / DIANA DELEANU, AVOCAT:"Doar cinci judeţe sunt înregistrate în insolvenţă, dar situaţia nu este reală"

Alina VasiescuZiarul BURSA #Companii / 22 februarie 2019

Pe site-ul Ministerului Finanţelor sunt înregistrate numai cinci cazuri de judeţe în insolvenţă şi două în criză financiară, potrivit doamnei Diana Deleanu, avocat, practician în insolvenţă, care menţionează că acest lucru ar trebui să ne bucure, doar că situaţia nu este cea reală.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Potrivit doamnei Dana Ababei, scopul evaluării diferă în funcţie de faza în care se află procedura, şi anume: observaţie, reorganizare ori faliment.

CONFERINŢA CODUL INSOLVENŢEI - EDIŢIA A V-A / DANA ABABEI, PREŞEDINTE ANEVAR:"Evaluarea înaintea reorganizării trebuie să dea valoarea de piaţă şi de lichidare a tuturor activelor debitoarei"

V.RZiarul BURSA #Companii / 28 februarie 2018

Atunci când vorbim de evaluarea pentru insolvenţă în momentul premergător planului de reorganizare, din raportul de evaluare ar trebui să rezulte valoarea de piaţă şi de lichidare a tuturor activelor din patrimoniul companiei debitoare, afirmă...

<< mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo