ZIARUL BURSA

12 aprilie 2016
Ediţia din 15.08.2024
Marian Munteanu

BLAGA ŞI GORGHIU: Marian Munteanu este candidatul PNL pentru Primăria Capitalei

Andrei StanPolitică / 12 aprilie 2016

Actualizare 21:59 Marian Munteanu: "În biografia mea nu există ceva de care să-mi fie ruşine"

Marian Munteanu, noul candidat al PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, a declarat în această seară, după validarea sa în BPN al liberalilor, că în biografia sa nu se regăseşte nimic de care să-i fie ruşine sau care să-i aducă prejudicii de credibilitate.

Actualizare 21:52 Monica Macovei, despre nominalizarea lui Munteanu: "PNL a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD"

Actualizare 21:38 Vicepremierul Dîncu: "Dacă va fi lăsat să evolueze fără constrângeri de partid şi fără concesii, Munteanu ar putea fi performant"

Actualizare 21:20 Mircea Ionescu-Quintus: "Abţinerea mea la votul pentru candidatura lui Munteanu a fost împotriva conducerii PNL"

Actualizare 21:14 Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, validată în unanimitate de BPN al PNL

Actualizare 20:14 Predoiu: "Marian Munteanu, cel mai bun combatant în lupta cu PSD; capitalizează şi votanţii nehotărâţi"

Actualizare 19:40 Marian Munteanu: "Sunt profund legat de bucureşteni, dintotdeauna"

Actualizare 17:48 Firea, despre desemnarea lui Munteanu: "Strategia PSD nu se schimbă cu nimic"

Actualizare 17:43 Theodor Paleologu, despre desemnarea lui Munteanu: "Este o piramidală imbecilitate"

"Adrian Sârbu îşi construise un mod de viaţă întemeiat pe refuzul de plată a taxelor către stat"

RECHIZITORIUL PROCURORILOR: "Adrian Sârbu îşi construise un mod de viaţă întemeiat pe refuzul de plată a taxelor către stat"

Ioana DogaruAnticorupţie / 12 aprilie 2016

Actualizare 17:28

Adrian Sârbu, fostul patron al grupului Mediafax, este acuzat de procurori că a instituit "ca modalitate de lucru practica sustragerii de la plata taxelor datorate bugetului de stat" şi că şi-a construit "un mod de viaţă întemeiat pe refuzul de plată a taxelor către stat", potrivit rechitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trimis redacţiei.

Falimentul nedeclarat al Austriei

Falimentul nedeclarat al Austriei

Călin RecheaInternaţional / 12 aprilie 2016

Într-o societate care se mândreşte cu gradul său de civilizaţie, plata integrală a datoriilor este subînţeleasă, nefiind nevoie, cel puţin teoretic, de existenţa unui cadru juridic formal.

Incendiul de la staţia de metrou Piaţa Romană a fost stins

Raluca JuncuMiscellanea / 12 aprilie 2016

Actualizare 16:40

Incendiul izbucnit la metroul bucureştean între staţiile Piaţa Romană şi Universitate a fost stins, iar două persoane au fost transportate la spital, transmite Digi 24.

Actualizare 16:12

Incendiul de la metrou a fost stins, anunţă Digi 24.

Zamfir: "Legea dării în plată va fi pusă suplimentar pe ordinea de zi"

PLENUL CAMEREI DEPUTAŢILOR - ULTIMUL PAS  Zamfir: "Legea dării în plată va fi pusă suplimentar pe ordinea de zi"

E.O.Bănci-Asigurări / 12 aprilie 2016

Şi înainte de votul final, lucrurile par tulburi în ceea ce priveşte parcursul legislativ al Legii dării în plată.

Iniţiativa ar urma să fie pusă pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, pentru ca mâine să primească ultimul vot înainte să fie trimisă din nou spre promulgare la preşedinte, potrivit deputatului liberat Daniel Cătălin Zamfir, care a iniţiat-o.

"Noua judecată a Europei - banca nu mai umblă la banii contribuabilului, ci la depozitele negarantate"

ADRIAN VASILESCU, DUPĂ CE HYPO ALPE ADRIA A APLICAT BAIL-IN-UL: "Noua judecată a Europei - banca nu mai umblă la banii contribuabilului, ci la depozitele negarantate"

Emilia OlescuBănci-Asigurări / 12 aprilie 2016

Odată cu intrarea în vigoare a "Legii bail-in-ului", avem o nouă judecată a Europei în ceea ce priveşte salvarea băncilor cu probleme, ne-a spus Adrian Vasiles-cu, consultant de strategie în cadrul Băncii Naţionale a României (BNR), care a precizat: "Există o nouă judecată a Europei.

Conducerea ANAF chemată la explicaţii în Parlament

PANAMA PAPERS Conducerea ANAF chemată la explicaţii în Parlament

D.P.Anticorupţie / 12 aprilie 2016

Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor va audia, astăzi, conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi pe cea a Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor privind implicaţiile şi acţiunile întreprinse de către cele două instituţii după dezvăluirile din scandalul Panama Papers, potrivit unor surse media.

Grupul RCS & RDS a dat în judecată ANRE, Guvernul, două ministere, ENEL şi Electrica

DUPĂ CE NU A PRIMIT LICENŢA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Grupul RCS & RDS a dat în judecată ANRE, Guvernul, două ministere, ENEL şi Electrica

ANDREI MURGULEŢCompanii / 12 aprilie 2016

Grupul RCS & RDS a dat în judecată Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE), Guvernul, Ministerul Energiei, Ministerul Economiei, filialele de distribuţie ale Enel (Muntenia, Banat şi Dobrogea), precum şi filiala de distribuţie Electrica Distribuţie Nord, potrivit portalului Curţii de Apel Bucureşti.

"GE Money Bank" se pregăteşte de listare la Bursa din Praga

"GE Money Bank" se pregăteşte de listare la Bursa din Praga

ALINA VASIESCUInternaţional / 12 aprilie 2016

"GE Money Bank", societatea care reuneşte operaţiunile derulate de "GE Capital" în Republica Cehă, vrea să-şi listeze acţiunile la Bursa de Valori din Praga, ca parte a eforturilor "General Electric" din SUA de a se retrage de pe segmentul financiar şi de a se reorienta pe cel industrial, în care şi are rădăcinile.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Daily Mail vrea să preia "Yahoo"

ALINA VASIESCUInternaţional / 12 aprilie 2016

Publicaţia Daily Mail s-a arătat interesată de achiziţia activelor "Yahoo!" Inc., alăturându-se unui grup de companii care includ gigantul telecom "Verizon Communications", în condiţiile în care se apropie termenul limită pentru...

"Black Rock" se retrage din Japonia

ALINA VASIESCUInternaţional / 12 aprilie 2016

Investitorii străini s-au retras de pe Bursa din Tokyo, încă din primele zile ale lui 2016, trendul ajungând deja la a 13-a săptămână consecutivă, cel mai mare şir de retrageri din 1998, scrie Bloomberg, conform Mediafax.

FMI apără dobânzile negative

ALINA VASIESCUInternaţional / 12 aprilie 2016

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a apreciat că dobânzile negative introduse de unele bănci centrale au ajutat la relaxarea condiţiilor de creditare, dar, cu toate acestea, le-a cerut autorităţilor să monitorizeze cu atenţie riscurile...

"Ideea AeRO este atractivă, nu excludem o listare în viitor"

"Ideea AeRO este atractivă, nu excludem o listare în viitor"

A consemnat Petre BaracCompanii / 12 aprilie 2016

Producătorul local de aplicaţii online Zitec urmăreşte cu interes evoluţia AeRO, sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, ideea platformei fiind una atractivă, după cum ne-a declarat Simona Lăpuşan, COO şi co-fondator...

MACRO NEWSLETTER 12 APRILIE 2016

MACRO NEWSLETTER 12 APRILIE 2016

Internaţional / 12 aprilie 2016

Creditul de consum din SUA a crescut peste aşteptări în februarie 2016, cu 17,2 miliarde de dolari, după un avans de 14,9 miliarde în luna precedentă (revizuit de la 10,54 miliarde), iar creşterea anuală s-a menţinut la 6,6%.

APIA dă startul plăţilor pentru schemele din sectorul vegetal

TATIANA SILVESTRUCompanii / 12 aprilie 2016

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a început procesul de autorizare de plată pentru schemele de bază, aferente Campaniei de cerere unică 2015, a anunţat Ioan Merca, director general al Agenţiei, ieri, în cadrul unei...

Sportul copiilor, ameninţat de părinţi!

Sportul copiilor, ameninţat de părinţi!

D.N.Sport / 12 aprilie 2016

Sportul juvenil este ameninţat de violenţa părinţilor. Problema este cât se poate de serioasă şi are ramificaţii dincolo de sport. Din ce în ce mai des apar episoade în care părinţii unor mici sportivi îşi pierd cumpătul, uită măsura şi ajung să...

Se pot sancţiona pe sine "macroprudenţii"?

Se pot sancţiona pe sine "macroprudenţii"?

CRISTIAN DOGARUBănci-Asigurări / 12 aprilie 2016

Întoarcerea la Parlament a legii care reglementa activitatea supra-comitetului de supraveghere financiară reia discuţia nu doar pe marginea oportunităţii existenţei sale în forma actuală ci şi a compoziţiei comitetului în cauză.

Liberalii şi pedeapsa capitală

CĂTĂLIN AVRAMESCUEditorial / 12 aprilie 2016

CĂTĂLIN AVRAMESCU

Una dintre erorile comune de raţionament plasează o idee într-un context nepotrivit. Un exemplu interesant îl vom discuta astăzi. Este vorba despre pedeapsa capitală.

Radu Crăciun este noul preşedinte BCR Pensii

Radu Crăciun este noul preşedinte BCR Pensii

Bănci-Asigurări / 12 aprilie 2016

Radu Crăciun a fost validat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, la începutul lunii aprilie 2016, ca preşedinte şi director general al BCR Pensii, după ce timp de doi ani a ocupat funcţia de economist şef şi director de cercetare în cadrul...

REVISTA PRESEI 12.04.2016

Willy HomnerRevista Presei / 12 aprilie 2016

ADEVARUL 

Ludovic Orban "a picat" pe celebrul Articol 13 din Legea Anticorupţie

Deputatul Ludovic Orban (PNL) este cel mai recent caz de politician care a fost pus sub acuzare în baza Articolul 13 din Legea nr. 78/2000 privind...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 12.04.2016

V.R.Revista Presei / 12 aprilie 2016

FINANCIAL TIMES

Italia creează un fond de cinci miliarde de euro pentru salvarea băncilor

Cele mai puternice bănci din Italia, companiile de asigurări şi managerii de fonduri din ţară au acceptat să înfiinţeze un fond de cinci miliarde de...

Unemployment rate in Greece is rising

V.R. (translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 12 aprilie 2016

Unemployment rate in Greece increased slightly in January this year, to 24.4%, from 24.3% in the previous month, and down from 25.7% in January 2015, according to the Athens Statistics Bureau - ELSTAT.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo